lukket

Billetter til GIVSKUD ZOO

Som gæster på GIVSKUD ZOO - HOSTEL forkæles I med en særlig fordel. I har nemlig fri adgang i GIVSKUD ZOO i parkens åbningstid, under hele jeres hostel ophold, for prisen af blot én dagsbillet pr. person. Tilbuddet gælder kun for jer, der overnatter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Køb billet til parken med hostel-fordel

Priser pr. person 

Børn 0-2 år: Er gratis med sin familie

Børn 3-11 år: DKK 150,-

Voksne 12+ år: DKK 250,-

 

Vælg mellem

1) Køb billetter i receptionen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL  

eller

2) Køb jeres billetter online, og få den byttet til billetter til flere dage i receptionen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

KØB BILLETTER ONLINE

 

 

Bliv revet med i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO er mange oplevelser i et bl.a. zoo til fods. Her møder I bl.a. gorillaer, brillebjørne, bongo antiloper, berberaber og mange andre. I GIVSKUD ZOO er der et stisystem, som løber over 6 km, hvis I vælger at gå på dem alle.

Safari med gratis audioguide

I GIVSKUD ZOO kan I opleve dyrene på savannen i egen bil eller i en safaribus, hvor I guides rundt. Kører I selv rundt, kan I med fordel hente den gratis audioguide og hør om dyrene undervejs. Det vil gøre jeres safariture bedst muligt.

 

Hent den gratis audioguide her.

Besøg Danmarks største dinosaurpark

Der er efterhånden mange dinosaurparker i Danmark, men ingen som i GIVSKUD ZOO. Her står I overfor over 50 modeller i naturlig størrelse. Glæd jer til bl.a. at så ansigt til ansigt med T-rex, langhals og alle de andre. Hvis I tør.

Børn er i fokus i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO er oplevelser, fysisk aktivitet og læring for børn prioriteret højt. Blandt børnenes favorit er geder, der må klappes, de andre dyr der må observeres og dinosaurerne i naturlig størrelse. Børnene kan også slå sig løs på flere legepladser, i aktivitetslejre og udstillinger samt bage snobrød og grave guld i weekender, på helligdage og i ferier. De større børn finder særlige udfordringer i kæmpe legetårnet "Skywalk", som kun findes i GIVSKUD ZOO i Europa. Samtidig er der tænkt aktivering og læring i børnehøjde ind i alle parkens events.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.