Åbent i dag: 10-18

Billetter til GIVSKUD ZOO

Som gæster på GIVSKUD ZOO - HOSTEL forkæles I med en særlig fordel. I har nemlig fri adgang i GIVSKUD ZOO i parkens åbningstid, under hele jeres hostel-ophold, for prisen af blot én dagsbillet pr. person. Tilbuddet gælder kun for jer, der overnatter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Vælg mellem

 

1) Køb billetter i receptionen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL  

eller

2) Køb jeres billetter online, og få den byttet til billetter til flere dage i receptionen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

KØB BILLETTER ONLINE

 

 

Bliv revet med i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO er mange oplevelser i et bl.a. zoo til fods. Her møder I bl.a. gorillaer, brillebjørne, bongo antiloper, berberaber og mange andre. I GIVSKUD ZOO er der et stisystem, som løber over 6 km, hvis I vælger at gå på dem alle.

Safari med gratis audioguide

I GIVSKUD ZOO kan I opleve dyrene på savannen i egen bil eller i en safaribus, hvor I guides rundt. Kører I selv rundt, kan I med fordel hente den gratis audioguide og hør om dyrene undervejs. Det vil gøre jeres safariture bedst muligt.

 

Hent den gratis audioguide her.

Besøg Danmarks største dinosaurpark

I dinosaurparken i GIVSKUD ZOO står I overfor flere end 50 modeller i naturlig størrelse. Glæd jer til bl.a. at så ansigt til ansigt med T-rex, langhals og alle de andre. Hvis I tør.

Børn er i fokus i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO er oplevelser, fysisk aktivitet og læring for børn prioriteret højt. Blandt børnenes favorit er geder, der må klappes, de andre dyr der må observeres og dinosaurerne i naturlig størrelse. Børnene kan også slå sig løs på flere legepladser, i aktivitetslejre og udstillinger samt bage snobrød og grave guld i weekender, på helligdage og i ferier. De større børn finder særlige udfordringer i kæmpe legetårnet "Skywalk", som kun findes i GIVSKUD ZOO i Europa. Samtidig er der tænkt aktivering og læring i børnehøjde ind i alle parkens events.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.