Åbent i dag: 10-17

Givskud Zoo Naturfond

Verden over svinder dyrs levesteder ind, mange arter er allerede forsvundet, og mange andre er truet. Derfor er der behov for at sætte ind, hvis arterne skal bevares.
Givskud Zoo Naturfond har til formål at støtte naturbevarelsesprojekter rundt om i verden. Fonden administreres af GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og alle bidrag går ubeskåret til naturbevarelse. 
 

Det støtter fonden

Fonden støtter både projekter, der arbejder med at beskytte dyr i deres naturlige leveområder, opkøb og beskyttelse af landområder, forskning med bevaringssigte og formidling.


Midler til fonden
For hver købt billet eller årskort i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA går der 10 kroner til Givskud Zoo Naturfond. Alle billetkøbere støtter derfor det gode formål.
Derudover får fonden midler til uddeling via indsamlinger, som er godkendt af Indsamlingsnævnet, salg af særlige produkter og oplevelser i parken. 

Givskud Zoo Naturfond udlodder støtte tre gange om året –  januar, april og oktober.

Længere nede på denne side kan du læse om, hvordan du selv kan støtte fonden og dermed truede dyr.

 

 

Du kan hjælpe

Med et bidrag via MobilePay eller bank er du med til at hjælpe naturen og truede dyr. Du kan hjælpe Givskud Zoo Naturfond ved at overføre din støtte via MobilePay eller til fondens konto.

Via MobilePay

På tlf.nr.: 86190

Via bankoverførsel

Konto: Naturfondskonto GIVSKUD ZOO
Reg. nr.: 7030
Kontonr.: 0237917

Skattefradrag for bidrag

Hvis du støtter med mere end 200,- og du samtidig opgiver dit CPR-nummer til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, bliver støtten indberettet og er således fradragsberettiget. Hvis du ønsker skattefradrag for dit bidrag, kan du udfylde formularen her.

Givskud Zoo Naturfonds regnskab

Find seneste indsamlingsregnskab for Givskud Zoo Naturfond her.

Læs om GIVSKUD ZOO i årene 2010 til 2019
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.