Åbent i dag: 09.30-19

Miniferie i Danmark

GIVSKUD ZOO - HOSTEL - gode faciliteter lige overfor GIVSKUD ZOO

Booker I en miniferie hos GIVSKUD ZOO, er det på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, hvor I kommer til at overnatte. Det er både billigt, komfortabelt og med gode faciliteter. Her finder I familieværelser med eget bad. En oplagt mulighed for familien med børn eller for det voksne par, der tager på weekendtur eller miniferie. Hostel er placeret lige overfor parken, og I vågner op til dyrenes lyde bl.a. løvebrøl og ulvehyl.

 

BESTIL MINIFERIE på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

 
3 oplevelser i én i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO byder ikke bare på én oplevelse. Med i billetten får I hele 3 oplevelser. I zoo, som er en af Danmarks største, kan I udforske et væld af spændende dyr til fods. Alt fra kameler og gorillaer til ulve, løver og antiloper. Skal det være endnu mere oplevelsesrigt? Så kan I også køre ind i safariparken i egen bil eller med safaribussen. Her får I mulighed for at opleve de forskellige savanner helt tæt på, og blandt andet køre ind i løvernes territorium, hvor de store katte krydser vejen lige foran jer.   

Dinosaurparken er også en del af oplevelsen. Her møder I flere end 50 dinosaurer i fuld størrelse. Det er faktisk Danmarks største park af slagsen. Miniferien kan også gå med andre attraktioner, da GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger tæt på bl.a. Vejle, Billund, Herning, Horsens og Fredericia. Oplev blandt andet LEGOLAND®, LEGO® House, Lalandia, Kongernes Jelling, Vejle by og mange andre spændende muligheder i nærheden. 

 

Køb dagsbillet til GIVSKUD ZOO

 

Vågn op til løvebrøl og sig godmorgen til dyrene

Det er en uforglemmelig oplevelse at overnatte tæt på dyrene. Fordele får I også flere af. I kan f.eks. besøge parken alle dage i miniferien for kun 1 dagsbillet pr. person. Ligesom I også kan købe en Godmorgen zoo-billet, der giver Jer adgang til at vække dyrene i staldene på en guidet tur sammen med en zooguide.

 

Se alt om GodMORGEN ZOO i GIVSKUD ZOO


Tag på miniferie i Danmark i GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og få nogle oplevelsesrige dage sammen i familien.

 

 

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.