Åbent i dag: 10-18

Ophold for voksne på
GIVSKUD ZOO - HOSTEL

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er næsten åben året rundt, og normalt kun lukket fra medio december til 1. februar. For jer som voksne, der søger et godt, komfortabelt overnatningssted i en rimelig prisklasse, er GIVSKUD ZOO - HOSTEL helt perfekt. Det styrkes af en rigtig god og central beliggenhed med korte eller rimelige køreafstande til bl.a. Vejle, Jelling, Horsens, Herning, Fredericia, Silkeborg og Kolding.

Tid til jer eller på opdagelse i Jylland

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er egentligt til det hele. Dage, hvor I hygger jer sammen, dage hvor I besøger store oplevelser eller dage, hvor I tager den store vandretur på Hærvejen, der ligger helt tæt på. I kan vælge en luksusudgave og tilkøbe mad på hostel eller i zoo i parkens åbningstid eller I kan tage alt med og selv stå for dagens måltider.

 

Book ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Hyggelige værelser med eget badeværelse

Værelserne er rigtigt godt udstyret med gode senge, flere skabe til opbevaring, eget badeværelse samt et lille hyggehjørne. Der er værelser både på 1. sal og i stueplan.

Nyd den varierede morgenmad

GIVSKUD ZOO - HOSTELS morgenmad er som udgangspunkt en stor og varieret buffet med lækkert til alle. Det inkluderer selvfølgelig også kaffe, te og juicer, så I kan blive parate til dagens spændende oplevelser.

Skal I på udflugt, kan I smøre jer en frokost fra morgenbuffeten og tage med ud på tur. Det skal bare bestilles på hostel. 

Attraktive miljøer og gode faciliteter

Værten på hostel gør sig hele tiden umage for at give huset et lækkert og hyggeligt miljø samt gode faciliteter. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I flere hyggerum, en hyggelig spisesal og et stort og velassorteret køkken.

Fri adgang til dyrene i zoo

Når I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har en helt særlig fordel i GIVSKUD ZOO. I har nemlig fri adgang i alle de dage, hvor I bor på hostel for prisen af kun EN dagsbillet pr. person. I kan således besøge GIVSKUD ZOO fra ankomstdagen til og med afrejsedagen. I parkens åbningstid kan I besøge hele parken, udvalgte områder eller særlige dyrearter, helt som det passer jer.

 

Se GIVSKUD ZOOs åbningstider

Rabat på mange gode oplevelser

Få et GIVSKUD ZOO årskort, når I nu er her. Med det har I naturligvis fri adgang i GIVSKUD ZOO på alle parkens åbningsdage i et år, og kan nyde ekstra gode rabatter i zoo på bl.a. kaffe eller te, guidede safariture med safaribussen samt på mad, drikke og souvenirs. Men årskortet giver jer også mange andre rabatter og fordele uden for zoo. Bl.a. et gratis besøg i fire andre zoos samt op til 50% rabat på entré til flere spændende attraktioner.

Tæt på verdensarv og mange andre oplevelser

Kongerne Jelling og verdensarven Jelling Monumenterne ligger kun 10 min. i bil fra GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Tæt på er også Vejle by med de de mange akitektitoniske perler, gode shoppingmuligheder og badestrande. Det er heller ikke langt til de store begivenheder og events i både Herning og Horsens. Det samme gælder by-oplevelserne i bl.a. Kolding og Fredericia. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.