Åbent i dag: 10-18

Morgenmad 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL tilbyder en rigtig dejlig morgenmadsbuffet og mulighed for at tilkøbe sig en skøn madpakke. 

 

Aftensmad kan tilberedes i fælleskøkkenet eller naturligvis nydes i GIVSKUD ZOO inden I går fra parken.

 

Skøn og varieret morgenmad

I kan tilkøbe en mættende, lækker morgenmadsbuffet, når I overnatter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Morgenbuffeten tilbyder delvist økologiske og lokale varer - bl.a. lunt brød, ost, marmelade og pålæg, samt frisk frugt og grønt. Desuden kaffe, te og juice.

Morgenbuffeten serveres kl. 7.30 - 9.30.

 

Priser pr. person

Børn 0-2 år spiser gratis sammen med familien

Børn 0-11 år: DKK 55,-

Voksne 12+ år; DKK 110,-

Få madpakke med jer på tur

Benyt chancen ved morgenbuffeten, og smør selv en dejlig madpakke til dagens frokost. Der er både brød, pålæg, oste og frisk frugt at gøre godt med.

 

Pris pr. person

Alle: DKK 55,-

 

Økologi på morgenbordet

På morgenbuffet på hostel er 30-60% af fødevarerne- og drikkevarerne økologiske. GIVSKUD ZOO - HOSTELs bronzemærke i økologi sikrer en stor grad af hensyntagen til jer og naturen omkring os. Spiser I økologiske derhjemme, kan I glæde jer over at gøre det samme på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. 

Nem og dejlig aftensmad

I GIVSKUD ZOOs åbningstid og især i sommerferien får I den nemmeste aftensmad i parken. Tag jeres aftensmad som det sidste under jeres besøg. I Baobab på P2 spiser I retter med et strejf af baobabfrugten. Glæd jer f.eks. til kylingespyd med bagt kartoffel og salater. På P3 ligger Safari Grill med et udvalg i  bl.a. burgere og Jacobs Spisehus, der har dansk mad på menuen bl.a. frikadeller og kartoffelsalat samt flæskestegssandwich.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.