Åbent i dag: 10-17

Overnatning

Vågn op til lyden af ulvehyl og vær tæt på, når dyrene står op i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Her er gode muligheder. Familier kan sove godt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der ligger lige over for zoo, eller i Boma-lejren, en teltlejr, der ligger helt op ad en savanne. Grupper kan sove samme steder, men også i anlægget hos ulvene.

 

Sov komfortabelt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Lige ved siden af parken ligger GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her kan du og familien overnatte i hyggelige familieværelser med eget bad og få adgang til gode faciliteter. 

 

Når du bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele opholdet for prisen af kun en dagsbillet pr. person.

 

 

Sov på savannen

I sommerperioden kan familier og mindre grupper leje et safaritelt i den afrikanske teltlejr, Boma-lejren. I sover lige op ad en savanne, tæt på gnuerne og sover til lydene fra parkens dyr. Her er fælles bålplads og provianttelt, så I har alle betingelser for at få en helt særlig oplevelse.

Spændende muligheder for grupper

Er I en gruppe på minimum 20 personer, kan I overnatte i vores afrikanske teltlejr Boma, i ulveanlægget eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Så I kan vælge mellem hyggelige værelser med eget bad på hostel, et safaritelt nær en savanne eller den primitive overnatning sammen med ulvene.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.