Åbent i dag: 10-18

Køb billet online

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA holder åbent fra lørdag den 23. marts til og med søndag den 27. oktober 2024, og det er muligt at købe billetter hertil. Billetterne gælder kun i denne periode.

Ønsker du at give en gave, anbefaler vi, at du køber et gavekort.

Dagsbillet-priser i sæson 2024

Dagsbillet voksne 12+ år: DKK 250,- 
Dagsbillet børn 3-11 år: DKK 150,- 
Dagsbillet børn 0-2 år: GRATIS

(se mere om køb af billetter nederst på siden)

 

Bestillingsmodulet kræver accept af cookies. Dette kan tilbagetrækkes efter køb.

Ændring af samtykke

Køb billet online og vær godt forberedt

Kan du ikke se formularen ovenfor? Så gå direkte til billetbestilling.

Din billet - det sker efter betalingen

Når du har gennemført købet, modtager du via e-mail en bekræftelse på gennemført betaling samt en separat mail med billetten i en vedhæftet pdf-fil. 

Print eller skærm

Du kan vælge at printe billetten og vise den i billetsalget ved ankomst - eller vise billetten direkte fra din smartphone/tablet. 

Gyldighed

Den købte billet gælder som angivet. Køber du billet til vinterferien, gælder den kun i vinterferien. Køber du billet til almindelig sæson, gælder billetten på en hvilken som helst åbningsdag i hele den aktuelle sæson. Læs betingelserne for online billetkøb her. 

 

BEMÆRK: Har I årskort/sæsonkort fra f.eks. Djurs Sommerland, Randers Regnskov osv., og ønsker rabat på jeres billetter til GIVSKUD ZOO, skal I købe billetten ved ankomst til GIVSKUD ZOO.
Ønsker I at købe billetter med grupperabat. til min. 20 betalende gæster, skal de købes i Billetsalg i parken eller ved bestilling her - i god tid før ankomst.

Giv billetter i gave

Skal familien, venner eller andre forkæles med adgang til GIVSKUD ZOO, foreslår vi, at I giver gavekort. Gavekort er gyldige i tre år og kan både bruges til billetter, årskort samt mad, drikke og souvenirs i parken.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.