lukket

Køb billet online

Køb billet online før jeres besøg i parken. De kan bruges på en valgfri åbningsdag. Med onlinebilletter kan I scanne jer direkte ind i parken, hvis I vælger at gå ind. Ellers viser I blot jeres onlinebilletter i billethusene i indkørselsbanerne.

 

Giv onlinebillet i julegave?

Så anbefaler vi at I giver gavekort til jeres modtager, da det kan anvendes i hele to år.

Giv billetter i julegave

Skal familien, venner eller andre forkæles med adgang til GIVSKUD ZOO foreslår vi at I giver gavekort i stedet for. Dels kan gavekort omveksles til entrébilletter i to år og dels er der ingen risiko for at de modtagere ikke får brugt sine billetter næste år.

Køb billet online og vær godt forberedt

Kan du ikke se formularen nedenfor? Så gå direkte til billetbestilling.

Din billet - det sker efter betalingen

Når du har gennemført købet, modtager du via e-mail en bekræftelse på gennemført betaling samt en separat mail med billetten i en vedhæftet pdf-fil. 

Print eller skærm

Du kan vælge at printe billetten og vise den i billetsalget ved ankomst - eller vise billetten direkte fra din smartphone/tablet. 

Gyldighed

Den købte billet gælder på en hvilken som helst åbningsdag i hele denne sæson. 
Læs betingelserne for online billetkøb her. 

 

BEMÆRK: Har I årskort/sæsonkort fra f.eks. Djurs Sommerland, Randers Regnskov osv., og ønsker rabat på jeres billetter til GIVSKUD ZOO, skal I købe billetten ved ankomst til GIVSKUD ZOO. Ønsker I at købe billetter med grupperabat. til min. 20 betalende gæster, skal de købes i Billetsalg i parken eller ved bestilling her - i god tid før ankomst.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.