Åbent i dag: 10-17

Køb billet online

Køb billet online før jeres besøg i parken. De kan bruges på en valgfri åbningsdag. Med onlinebilletter kan I scanne jer direkte ind i parken, hvis I vælger at gå ind. Ellers viser I blot jeres onlinebilletter i billethusene i indkørselsbanerne.

 

Priser

Dagsbillet voksne 12+ år: DKK 250,- PR. PERSON
Dagsbillet børn 3-11 år: DKK 150,- PR. BARN
Dagsbillet børn 0-2 år: GRATIS

(se mere om køb af billetter nederst på siden)

 

Køb billet online og vær godt forberedt

Kan du ikke se formularen ovenfor? Så gå direkte til billetbestilling.

Din billet - det sker efter betalingen

Når du har gennemført købet, modtager du via e-mail en bekræftelse på gennemført betaling samt en separat mail med billetten i en vedhæftet pdf-fil. 

Print eller skærm

Du kan vælge at printe billetten og vise den i billetsalget ved ankomst - eller vise billetten direkte fra din smartphone/tablet. 

Gyldighed

Den købte billet gælder på en hvilken som helst åbningsdag i hele denne sæson. 
Læs betingelserne for online billetkøb her. 

 

BEMÆRK: Har I årskort/sæsonkort fra f.eks. Djurs Sommerland, Randers Regnskov osv., og ønsker rabat på jeres billetter til GIVSKUD ZOO, skal I købe billetten ved ankomst til GIVSKUD ZOO.
Ønsker I at købe billetter med grupperabat. til min. 20 betalende gæster, skal de købes i Billetsalg i parken eller ved bestilling her - i god tid før ankomst.

Giv billetter i gave

Skal familien, venner eller andre forkæles med adgang til GIVSKUD ZOO, foreslår vi, at I giver gavekort. Gavekort er gyldige i tre år og kan både bruges til billetter, årskort samt mad, drikke og souvenirs i parken.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.