Åbent i dag: 10-18

Aktiviteter for børn

Drømmer I om en hyggelig dagsudflugt eller ferie med børnene? I GIVSKUD ZOO finder I mange børnevenlige aktiviteter. Børnene kan selvfølgelig komme tæt på de fascinerende dyr i zoo til fods eller i bil. Blandt de populære aktiviteter for børn er også Danmarks største dinosaurpark, overnatning på savannen og mulighed for at sige Godmorgen til dyrene. Og så er der alle legepladserne, snobrødsbagning, guldvask, udstillingerne og meget mere.

 

Meget for pengene

I GIVSKUD ZOO bruger I mange timer på et besøg, da parken ikke bare er én attraktion. GIVSKUD ZOO er flere attraktioner i et, hvor alle er familie- og børnevenlige. Glæd jer til Danmarks største dinosaurpark med mere end 50 dinosaurer i fuld størrelse. En zoologisk have med over 6 km stier, hvor I oplever flere spændende dyr undervejs. En safaripark, hvor I kører enten i egen bil eller med safaribussen, og oplever dyrene på savannerne på helt tæt hold. 

 

Legeområder

Lad børnene boltre sig på de store legepladser, hvor der er områder, som er specielt designet til forskellige alderstrin. Der er legepladser flere steder i parken. Her er også legeredskaber for børn med funktionsnedsættelse.

Klap en ged

Klappegederne går frit rundt i et aflukket område på P3. Det er en stor favoritoplevelse for de mindre børn.

Bliv klog på dinosaurerne i dinolejren

Midt i dinolejren kan I hele sæsonen være heldig at finde rigtige fossiler i gamle kalkaflejringer fra Faxe Stenbrud. I kan også grave efter knogler fra en Stegosaurus. Eller gå på jagt efter hajtænder og semiædelsten.

Guldvask

Besøg tipilejren og prøv lykken som guldjæger. 
Åbent i alle weekender, på helligdage og i højsæsonen.

Snobrødsbagning

I den nordamerikanske tipilejr kan børn helt gratis bage snobrød i alle weekender, på helligdage og i højsæsonen.

Flere udstillinger i børnehøjde

Vores jord og natur er under pres. Oplev, hvor du og familien selv kan gøre en forskel sammen med andre i udstillingerne PlastikPlaneten, Inspiratorium, Dødens Hytte og Verdensmålsparken.

Populært ansigtsmaling

Sminketeatret er nu en del af GIVSKUD ZOO. Jeres børn kan derfor opleve glæden ved at blive malet som et dyr i ansigtet og måske få pyntet håret. De har åbent i alle weekender, på alle helligdage og i alle ferier, og de er beliggende på P3 lige ved siden af madpakkehuset.

Morgentur i staldene

Med Godmorgen Zoo kommer I bag kulisserne før parkens åbningstid. Turen går til tre stalde, hvor der siges godmorgen til dyrene. Undervejs fortæller guiden om dyrene, så alle får ny viden med hjem.

Hvem er den største zoo nørd?

Tag en særlig dag i GIVSKUD ZOO, og udfordr familien på viden om dyrene. Måske er der en overraskende vinder?

Kom tæt på yndlingsdyret

Har du eller et familiemedlem et dyr i zoo, som I bare må kende bedre. Som I vil opleve på helt tæt hånd, så køb aktiviteten "Mød dit yndlingsdyr". 

Hyggelig overnatning med fri adgang i zoo

Tag en eller flere nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der er beliggende lige overfor parken. Det er både billigt og bekvemmeligt med god plads til børns udfoldelser. Her finder I hyggelige værelser med eget badeværelse og I vågner op til ulvehyl. Køber du samtidig bare én dagsbillet pr. person - har I fri adgang i zoo i alle de dage, I bor på hostel. F.eks. vil I med to overnatninger kunne være tre dage i GIVSKUD ZOO.

 

Sov i zoo tæt på gnuerne

Mange børn elsker at sove i telt. I sommerferien kan I booke overnatning i telt i en Boma-lejr med gnuer som nabo hele natten. Teltlejren er hyggeligt indrettet som afrikansk camp. Her er også provianttelt med køleskab og bålplads, som deles af lejerne i de fire telte. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.