lukket

Donation af heste

Korrekt fodring af dyrene i GIVSKUD ZOO er naturligvis en af de største forudsætninger for, at de trives. Det er derfor noget, vi har megen fokus på. Løver og ulve er rovdyr, og vi har heldigvis mulighed for at fodre dem med det mest naturlige foder, man kan give dem - nemlig aflivede, hele dyr.


Doner din hest

Ønsker du at tilmelde din hest, kan du bruge nedenstående formular.

Vi gør, hvad vi kan for at give dig en tilbagemelding via e-mail i løbet af en til to uger. Modtager du ikke en e-mail, bedes du kontakte os på hest@givskudzoo.dk.

 

 

Venteliste 

Vi modtager mange henvendelser om indlevering af heste, og derfor er der oprettet en venteliste.

OBS: Ventetiden for indlevering af heste forventes pt. at være fire-seks måneder, men kan være længere end seks måneder. Vi  har ikke mulighed for at modtage heste i akutte situationer - benbrud og lignende.
Vi har desværre heller ikke mulighed for at videreformidle heste til andre zoologiske haver, men henviser direkte til disse.


Hestepas

Ifølge lovgivning om hestepas, der trådte i kraft 1.1.2016, er GIVSKUD ZOO defineret som slutbruger af heste, der doneres til os. Derfor er det vores ansvar at indsende hestepas til udstedende myndighed. Hestepas SKAL indsamles i forbindelse med donation og aflivning.  

 

Donationstilmelding

For donation af heste til GIVSKUD ZOO udfyld venligst følgende formular:

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.