Åbent i dag: 10-18

Skole og institution

Alle former for skoler, ungdomsuddannelser og institutioner kan besøge GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og få inspirerende undervisning, som varetages af dygtige biologer eller lærere. Parken kan opleves både ved et dagsbesøg og som en lejrskole eller klassetur.

 

Udbytterig undervisning i GIVSKUD ZOO

Undervisningen i parken er tilpasset mange forskellige grupper. Underviserne tager både imod elever fra skoler og gymnasier, børnehaver og efterskoler samt elever med særlige behov. Der er forskellig undervisning i og udenfor parkens normale åbningstid, men der er åbent for undervisning hele året rundt.

 

Forespørg om besøg med undervisning

Undervisning, der forandrer og huskes

Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser helt tæt ved dyrene. Det kan noget helt særligt. Eleverne får en intens og autentisk oplevelse gennem mødet med de vilde dyr. De kan se, røre, fornemme og lugte dyr – og får dermed et andet udbytte end, hvis de ser det på en skærm. Undervisningen opfylder fællesmål, er målrettet alle klassetrin og falder ind i fag som bl.a. natur og teknik, biologi, billedkunst, dansk og historie. Perspektivering af emnet i relation til omverdenen og et islæt af almen dannelse er en naturlighed i alle undervisningsforløb. 

Nedbryder barrierer og grænser

For nogle børn og unge kan det være overvældende, når parkens underviser samler afføring op f.eks. i næsehornsstalden og opfordrer dem til at se på den og lugte til den. Eller måske endda holde den selv.
Når eleverne bringes tæt på dyrene, nedbryder det personlige barrierer. Det åbner også elevernes sanser, vækker deres nysgerrighed og skaber fascination, så de har lyst til at blive klogere på dyr og biologi. 

En succesoplevelse for eleverne

Undervisningen helt tæt på  dyr resulterer i nye erfaringer for de fleste børn og unge, som får udvidet deres horisont. Det bliver en personlig succesoplevelse. Det gælder også de, som er udfordret fagligt i skolen, de blomster, når de kommer her. De kan illustrere deres viden om dyr, nogle har også praktiske færdigheder, der kommer til udtryk, når der f.eks. skal muges hos elefanterne. Det betyder nogle gange, at den sociale balance i klassen bliver flyttet.   

 

 

Skaber respekt for dyr og natur

Sammen med skoletjenesten i GIVSKUD ZOO får eleverne en oplevelse, samtidig med at de lærer noget. Men der er også en dybere mening. Ved at introducere børn og unge for dyr på et tidligt tidspunkt i livet, får de en naturlig tilgang til natur og dyreliv. Det opbygger en forståelse og respekt for naturen, som eleverne kan bære med sig videre. Det kan samtidig nære ønsket om at beskytte naturen og bevare arter for eftertiden. Og det er præcis derfor at GIVSKUD ZOO eksisterer.

Betalt billet, skolekort eller booket lejrskole = gratis undervisning

Når entrebilletten eller skolekortet til zoo er betalt, eller lejrskolen booket i zoo eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, er undervisningen gratis. Dette gælder såfremt at der er plads i skoletjenestens dagprogram.

 

Undervisning tæt på de vilde dyr er meget populær, så hav gerne flere dage at vælge imellem og book jeres dag eller dage i god tid.

 

Ubegrænset besøg i zoo for skoler og instutioner

Med et skolekort eller institutionskort kan I besøge GIVSKUD ZOO i et helt år, som det passer ind i jeres program. Se mere om institutionskort.


Vær dog opmærksom på at undervisning skal bookes i god tid. 

Flere muligheder for lejrskole i GIVSKUD ZOO

Hyggelig lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Et lejrskole på GVSKUD ZOO - HOSTEL er meget attraktiv. Ikke alene vågner I op til ulvehyl, når GIVSKUD ZOOs ulve skal overdøve kirkeklokkerne om morgenen, I bor også tæt på

- Hærvejen

- kun 10 minutter i bil fra verdensarven Kongernes Jelling

- 20 min. i bil fra Økolariet og badestrande i Vejle samt LEGOLAND®, LEGO House® og WOW park samt Lalandia i Billund.

I bor også lige op af Givskud Hallen og flere udendørs baner.


På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I 26 værelser med eget bad, 2 store sovesale, køkken, spille- og legerum samt gode uderum til hygge og leg. 

Gratis undervisning i zoo, hvis der er plads i skoletjenesten, er også inkluderet i jeres ophold.

Lejrskole i safaritelte tæt på gnuer

I Boma-lejren i GIVSKUD ZOO sover I i telte og kan lave mad over bål. I kan også få mad leveret fra parken. Her sover I til lydene fra parkens dyr. Tættere på en oplevelse af Afrika kommer I ikke. I får også 2 x 1 times undervisning, som ikke koster jer noget, såfremt at der er plads i skoletjenesten.

Sov hos ulve på lejrskolen

En lejrskole i ulvenes anlæg i GIVSKUD ZOO er en meget stor oplevelse. Her sover I helt primitivt på gulvet på verandaen eller i en bjælkehytte. Ulvene lever omkring jer, så I kan både høre dem pusle om natten og se dem i øjnene døgnet rundt. Der medfølger et gratis undervisningsmodul om ulve pr. ophold. Flere undervisningsmoduler kan købes til.

Kombinere nætter i safaritelt eller hos ulvene med hostel

Alle kombinationer af de tre lejrskoleformer er mulige. Tag f.eks. en primitiv nat hos ulvene og nyd derefter to eller flere døgn på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, tæt på bad og mange gode faciliteter. Eller tag en en eller flere nætter i safaritelt og det samme på GVSKUD ZOO - HOSTEL.

Klassetur eller klasserejse arrangeret af forældre

Klasseture eller klasserejse til GIVSKUD ZOO i Boma-lejren er også meget populær. Skal I, som forældre eller forældreråd, arrangerer årets klassetur, er det oplag at kontakte os for at give jeres børn eller unge en helt særlig oplevelse tæt på dyrene. Gratis undervisning, hvis det er muligt i skoletjenesten, er også en del af disse ophold.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.