Åbent i dag: 10-17

BLIV REVET MED I GIVSKUD ZOO 

OPLEVELSER

GIVSKUD ZOO er mange forskellige oplevelser på én billet og masser af plads og luft omkring jer i skøn dansk natur. GIVSKUD ZOO har oplevelser til en hel dag, så sæt ikke under 6 timer af til jeres besøg, hvis I besøger parken sjældent. Med årskort kan I besøge så ofte I vil, og vælge at fokusere på delområder på hvert besøg. I GIVSKUD ZOO kan I se parken på egen hånd eller opleve parken i selskab med en guide eller en dyrepasser, hvis I bestiller lige netop disse særoplevelser. 

 

Go’ fornøjelse i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

 

Se åbningstider

 

KØB DAGSbillet

 

Køb årskort

Zoologisk have

Glæd jer til at gå rundt på de 6 km lange stisystemer, og oplev masser af dyr bl.a. kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Husk også pingviner og brillebjørnene i deres anlæg, der begge er de største af sin art i Europa.

Safari på egne hjul

På safariruterne går dyrene frit omkring jer. Måske kikker en løve ind til jer gennem en rude eller en giraf ned til jer gennem jeres soltag?

Danmarks største dinosaurpark

Glæd jer til at gå millioner af år tilbage i tiden, og stå ansigt til ansigt med 50 dinosaur - alle i naturlig størrelse. Det er lidt af en oplevelse at stå under maven på langhals, møde T-rex og komme tæt på de mange andre giganter.

Få den bedste safaritur med gratis audioguide

Få ekstra meget med hjem fra GIVSKUD ZOO. Få adgang til viden om dyrene til jeres safaritur, dagens program, jeres billetter og årskort, et digtalt kort over parken med præsentationer af dyr og faciliteter.

Tag en guidet tur med en safaribus

Kommer I uden bil eller bare vil slippe for at køre selv, er en guidet tur rundt med safaribussen lige noget for jer.

Aktiviteter for børn

Få overblik over, hvad et besøg i GIVSKUD ZOO kan glæde familiens yngste med.

Bliv familiens zoo-nørd

Engagér hele familien i en dyst, så finder I ud, hvem der ved mest om dyrene i GIVSKUD ZOO. Mor, far, bedsteforældre eller børnene.

Legemuligheder for alle

Der er legepladser flere steder i parken. 

Børn med fukntionsnedsættelse kan give den gas på P3.

Særudstillinger

I de fire særudstillinger kan roen falde på, mens I fordyber jer i bl.a. PlastikPlaneten eller Verdensmålsparken. Her får I gode fif til, hvad I selv kan hjælpe naturen med. 

Flere events igennem sæsonen

I flere weekender i løbet af sæsonen sætter GIVSKUD ZOO fokus på særlige emner om dyr, natur og bæredygtighed.

Væk dyrene i staldene

Tag med på Godmorgen Zoo og en tur bag kulisserne inden parken åbner om morgenen. Det er en helt særlig GIVSKUD ZOO specialitet. Undervejs besøges tre dyrearter, og det er helt sikkert at de store næsehorn meget gerne tager mod et æble i deres stald.

VIP safari

Igennem 1,5 time har I jeres helt egen guide, der alene viser jer det GIVSKUD ZOO, som I gerne vil se.

Mød dit yndlingsdyr helt tæt på

Har du et særligt godt øje til en dyreart f.eks. lemurer, gorillaer eller  kæmpeoddere, kan du komme helt tæt på sammen med en guide.

Bliv dyrepasser for en dag

En helt dag, fra tidlig morgen til ud på eftermiddagen, følger du med en dyrepasser rundt, og hjælper til med dagens opgaver og pasning af dyrene.

Sol eller regn - tag bilen med ind i parken

Det er altid vejr til GIVSKUD ZOO, da I kan have jeres bil med ind i parken. Det betyder også, at I har jeres ejendele f.eks. madkurven med jer rundt. Mere komfortabelt bliver det ikke.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.