lukket

Faciliteter

Fællesarealerne på GIVSKUD ZOO - HOSTEL giver plads til samvær med hele familien, og der er masser af gode faciliteter, der gør jeres ophold nemt og komfortabelt.

 

Parkering

Der er gratis parkering ved GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Internet

Der er gratis WiFi og internetadgang til gæster, der bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. 

Røgfri

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er røgfri indendørs - både på værelser og fællesområder.

 

Vaskemaskine

Der er mulighed for at vaske tøj i vores møntvaskeri i kælderen.

 

 

Gæstekøkken

Gæstekøkkenet er rummeligt og veludstyret. Der er mulighed for at købe ind hos den lokale købmand og tilberede mad enten på terrassens gasgrill eller på grill-panden og ovne i køkkenet. 

 

Grill-selv til jer

I kan selvfølgelig arrangere en hyggelig sommeraften med årstidens favoritmad. I kan grille jeres aftensmad på de udendørs griller, og nyde jeres mad under åben himmel, hvis I har lyst til det. Der er en mindre købmand i Givskud by, kun 2 minutter i bil fra hostel, så grillkul - pølser - brød og salat er lige inden for rækkevidde.

Indendørsaktiviteter med børn

Spil skal der til. Her finder I et udvalg af brætspil, og I kan udfordre hinanden i pool, air-hockey (mod betaling) og bordfodbold (gratis). For de mindste er der et legehjørne med udklædning, legekøkken og bøger. 

Indendørsaktiviteter for alle

De, som er klar til en dyst, kan kaste sig over pool, air-hockey (mod betaling) og bordfodbold (gratis). Det er også sjovt for voksne. I caféområdet er der mulighed for at nyde en kop kaffe eller købe en øl eller sodavand fra automaten. Der er tv til at slappe helt af med i en fællesstue. Og så er der naturligvis inspiration at finde, så næste dags program kan komme på plads.

Udendørsaktiviteter

Omkring GIVSKUD ZOO - HOSTEL er der grønne arealer, der indbyder til leg, sport og afslapning. Der er udendørs bordtennis og stangtennis og god plads til en fodboldkamp, også på den store kunstgræsplæne, der ligger lige op af haven.

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har også udendørs terrasse og legeplads til fri afbenyttelse. På den lokale skole/børnehave, der ligger ved siden af ​​hostel, er der også en legeplads og en rulleskøjtebane, som man er velkommen til at benytte.

 

For personer med funktionsnedsættelse

De 10 værelser i stueplan er tilgængelige for personer med funktionsnedsættelse, kørestolsbrugere og gangbesværede. Badeværelserne er ikke indrettet med handicapfaciliteter, men bruseområdet er uden gulvkant og kørestolen kan sættes ved siden af ​​toilettet. 

Opholdsstuer og spisesalen, hvor morgenmaden serveres, er i stueplan og uden dørtrin.

På legepladsen på P3 i GIVSKUD ZOO findes 4 store legeredskaber, så alle kan gynge - hoppe i trampolin og nyde ture  karruseller.

 

Bemærk: Gæstekøkkenet og caféområdet ligger på 1. sal (ingen elevator). 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.