Åbent i dag: 10-17

Støt Givskud Zoo Naturfond

Givskud Zoo Naturfond støtter naturbevarelsesprojekter rundt om i verden. Alle bidrag til fonden går derfor ubeskåret til at hjælpe dyr uden for GIVSKUD ZOO.

Som noget nyt fra 2023 går der automatisk 10 kroner per købt almindelige entrébillet i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA til Givskud Zoo Naturfond. Alle billetkøbere støtter derfor det gode formål.

 

Mange dyrearter er allerede forsvundet i naturen, og mange andre er truet. Derfor er der behov for hjælpe for at sikre at arterne bevares. 
Igennem Givskud Natur Fond kan du hjælpe dyrene og være med til at beskytte gorillaer og chimpanser i den afrikanske regnskov, tapirer i Sydamerika eller andre projekter, som Givskud Zoo Naturfond støtter. 

 

Støt eller stil spørgsmål til Givskud Zoo Naturfond

Støt med et valgfrit beløb

Du støtter truede dyr, når du yder et bidrag. Du kan støtte enten via MobilePay eller bank.
Sender du mere end 200,- og opgiver dit CPR-nummer til GIVSKUD ZOO, bliver støtten indberettet og er således fradragsberettiget. Se længere nede.

Støt via bankoverførsel

Du kan hjælpe Givskud Zoo Naturfond direkte ved at overføre din støtte til fondens konto.

Konto: Naturfondskonto GIVSKUD ZOO
Reg. nr.: 7030
Kontonr.: 0237917

 

Via MobilePay

På tlf.nr.: 86190

Støt arbejdet i selve GIVSKUD ZOO

Hvis du ønsker at støtte dyrene i GIVSKUD ZOO og det arbejde, som parken gør her, kan du betænke parken med en gave eller en arv.

 

Støt arbejdet i parken med en gave eller arv

Få fordelagtigt skattefradrag

Hvis du støtter med DKK 200,- og over, er det fradragsberettiget og kan trækkes fra i skat. Hvis du dette gennemført, kan du opgive dit CPR-nummer til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og så indberettes støtten automatisk til SKAT. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.