Åbent i dag: 10-17

Kursus og teambuilding

GIVSKUD ZOO er et anderledes mødested til møde, kursus, konference og teambuilding.

Se frem til en vild oplevelse, hvor meget kan lade sig gøre. 

Morgenmad med udsigt til svømmende pingviner, frokost under maven på en langhals - vel og mærke i fuld størrelse, kaffe og kage i overdækket område med udsigt til løver og f.eks. en fantastisk nat sammen med ulvene i deres anlæg i en helt primitiv overnatning.

 

Her er det hele:

  • Spændende lokaler og moderne mødefaciliteter med grupperum, hvor dyrene er tydelige
  • Sædvanligt AV-udstyr
  • Særligt gode muligheder for icebreakers - energizers og teambuilding i form af en af landets største zoologiske haver i kombination med safari og en dinosaurpark, masser af plads og skøn natur samt aktuelle udstillinger bl.a. om de 17 verdensmål
  • Gode bespisnings- og overnatningsmuligheder
  • Gode faciliteter bl.a. gratis parkering overalt.

 

Forhør om eller bestil møde, kursus eller konference

 

Inspiration i vilde rammer

Dyr fra det meste af verden giver energi og inspiration. Tag en virksom Walk and Talk, og gå rundt til dyrene. Nyd deres naturlige adfærd, som de har plads til på deres store arealer. Eller hop på en safaribus, og hør om livet, som det udfolder sig på savannerne. Måske kikker en løve jer direkte i øjnene eller en giraf stopper bussen.

 

"Vild" teambuilding eller ryste-sammen aktiviteter

Glæd jer f.eks. til en tur bag kulisserne for at klø et næshorn bag øret, mulighed for blive bedst til at tælle geder og kid, blive først på tarzanbanen, møde jeres yndlingsdyr, eller kunne gætte effekter fra dyr uden at se.
Formidlerne i GIVSKUD ZOO er primært biologer. De deler gerne ud af deres viden om dyr, viser dyrenes egne enemærker frem og udfordrer jer på forskellig og kreativ vis.  

 

Overnatning inde eller ude

Uanset om I vil sove komfortabelt eller helt primitivt er dyrene i GIVSKUD ZOO tæt på jer. Vågner I sammen med kirkeklokkerne om morgenen, er det også til lyden af ulvene, der hyler om kap med dem. I kan også sove sammen med ulvene i jeres egen sovepose på en veranda, og høre dem pusle om jer natten eller i et safaritelt tæt på gnuerne og hygge om bålet om aftenen. Den varme og rare seng på hyggelige værelser med eget badeværelse finder I på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, lige overfor parken.

Inspirerende rum til resultater

Hold møde sammen med kæmpeoddere, der kikker ind til jer gennem glasruden eller med Hans eller Polle, der begge er udstoppede løver. I GIVSKUD ZOO finder I attraktive og anderledes mødelokaler med plads fra 10-120 personer indendørs, men også udendørs i et stort telt. Skal I være rigtigt mange, kan Givskud Hallen, der ligger i forlængelse af GIVSKUD ZOO - HOSTEL, lejes til formålet. 

Faciliteter til det hele

Gratis Wifi og parkering. Mødeblokke og kuglepenne. Projektor og forlængerledninger. Det hele er her selvfølgelig.

Færdig løsning til dagsmøde eller eget mødedesign

GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL har en en heldagsmøde-pakke, som lige er klar. Men vi er også klar til at sammenstøbe præcis den mødeløsning, der giver mening for jer.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.