Åbent i dag: 09.30-19

Oplevelser i området

Hold ferie eller tag et ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og find masser af spændende oplevelser lige i nærheden.
Få et overblik her inden I beslutter jer.

Måske har I endda brug for en ekstra overnatning?

 

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

GIVSKUD ZOO ligger lige over for ​​GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Så et besøg her - er et MUST DO.
Køber I bare én dagsbillet pr. person til GIVSKUD ZOO, har I fri adgang i parkens åbningstid i alle de dage, hvor I opholder jer her på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Billetter købes online og byttes til flerdagsbilletter i receptionen. I kan også bare købe jeres billetter ved ankomst på hostel. 

Afstand: 0 km.

Godmorgen Zoo® i GIVSKUD ZOO

Få en helt fantastisk oplevelse og sig godmorgen til dyrene. Kom med på et tidligt morgenbesøg i stalden bl.a. hos næsehorn og løver. I kan komme med på mange helligdage i foråret, i sommerferien og i uge 42. Billetten inkluderer morgenturen, resten af dagen i zoo og alle øvrige dage I befinder jer på hostel på opholdet.

Afstand: 0 km.

LEGO House i Billund

I ganske kort afstand fra os finder I "Verdens bedste legeaftale". I fantastisk arkitektur kan I forbyde jer i en den ene unikke LEGO oplevelser efter den anden. Her er alt fra det klassiske legoklodser til avanceret LEGO køretøjer, som I selv skal styre. De voksne kan sagtens lege med, men især den historiske del, hvor I kan finde mange af jeres LEGO æsker fra jeres barndom, er et hit for voksne.

Afstand: 20 km

LEGOLAND® i Billund

LEGOLAND®  behøver ingen nærmere præsentation. Her er alt, hvad et børnehjerte kan begære: Duplo Land, Miniland, Pirat Land, Polar Land og mange flere. Masser af forlystelser og imponerende bygninger opført af de små klodser. Køb billetten online på LEGOLANDS egen hjemmeside, så undgår I køen ved LEGOLANDs billetluge.

Afstand: 20 km

WOW Park i Billund

Det nyeste skud på stammen af attraktioner i Billund er WOW Park. Her får I få en aktiv familiedag  sammen i træerne, i skovbunden eller under jorden. Her er ingen kørende forlystelser, men mulighed for at I kan bruge jeres egne kræfter og bygge styrke ind i familien gennem sjove aktiviteter.

Afstand: 20 km

Aquadome ™ Lalandia i Billund

Vandlandet Aquadome i Lalandia Billund er et eldorado af vilde og våde vandoplevelser. Efter at have besøgt  Aquadome, kan I besøge Monkey Tonkey Land og Winter World. Eller nyd god mad på det store indendørs torv, hvor der altid er godt vejr. Bemærk, at der på store feriedage kan være ventetid til Aquadome.
Afstand: 20 km

Vejle City

Vejle er en spændende by med masser af gode muligheder for at kunne shoppe samt opleve kunst og kultur. I disse år er arkitekturen er stor udvikling i byen. Både Bølgen på haven og Fjordenhus er et besøg værd. Byen byder også på badestrande til vandhundene.

Afstand: 20 km

UNESCO verdensarv i Jelling

Runestenene i Jelling går tilbage til Harald Blåtand og Gorm den Gamles tid. I dag er hele monumentområdet udnævnt til UNESCO verdensarv - på niveau med Kronborg og Roskilde Domkirke. I det nærliggende museum, Kongernes Jelling, får I historien om kongebyen og vikingerne. Kongernes Jelling hører under Nationalmuseet. 

Afstand: 10 km

Den jyske hede og Gudenåens udspring

Tag familien med på en flot tur ud på den jyske hede, hvor lyngen blomstrer i sensommeren. Blot 11 km fra Givskud udspringer Danmarks længste vandløb, Gudenåen. Og lige ved siden af udspringer Skjern Å, der er Danmarks mest vandrige å. Samme sted kan I vandre på den historiske pilgrimsrute, Hærvejen.

Afstand: 0-11 km

Centralt i Jylland og tæt på Vejle, Herning og Horsens

Fra GIVSKUD ZOO- HOSTEL er der ikke langt til Vejle Fjord med bademuligheder og smuk bøgeskov. Mod nord ligger Himmelbjerget i et af Danmarks flotteste landskaber. Kort herfra ligger Herning med messer, koncerter og events samt Horsens med Fængslet.

Afstand: 20 km til Vejle, 39 km til Himmelbjerget, 45 km til Horsens og 50 km til Herning.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.