Åbent i dag: 10-18

Sov godt før Godmorgen Zoo

Tag en helt særlig oplevelse om morgenen i staldene, som I kun kan opleve i GIVSKUD ZOO. Vælg luksusudgaven; Sov på godt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og sig godmorgen til dyrene i staldene i GIVSKUD ZOO den næste morgen. Jeres Godmorgen Zoo-billet giver fri adgang på egen hånd i GIVSKUD ZOO i alle de dage, som I er her, for prisen af den ene billet. Godmorgen Zoo gennemføres på udvalgte dage bl.a. de fleste dage i sommerferien og efterårsferien.

 

Bestil Godmorgen Zoo

Følg linket neden for, vælg en dato for afholdelse af Godmorgen Zoo og køb det antal billetter, som I skal bruge.

På Godmorgen Zoo besøger I tre dyrearter i deres stalde og ved deres anlæg, og kommer helt ind bag kulisserne. Turen forløber mellem kl. 8.15 - 10.00. Efter den guidede morgentur, har I resten af dagen på egen hånd.

Bestil overnatninger

Bo sammen med børnene på et dejligt familieværelse med eget bad. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I masser af gode faciliteter og udendørs arealer. Beliggenheden lige overfor GIVSKUD ZOO gør at I kan vågne op til ulvehyl eller måske løvebrøl.  

HUSK: fri adgang i zoo

Med jeres Godmorgen Zoo-billet eller en dagsbillet pr. person til GIVSKUD ZOO, har I fri adgang i zoo i åbningstiden, i alle de dage, hvor I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. I har således zoo i ”jeres baghave” og kan opleve dyrene, dinosaurparken og udstillingerne, så meget I har lyst til, samt bruge legepladserne og aktivitetslejre, som børnene har energi til. 

Bekvem bespisning undervejs

Under opholdet kan I vælge selv at lave morgenmaden eller lade os klare både den og opvasken. Der er også løsninger på frokost og aftensmad. Har I andre ønsker, så udfordre os gerne, så finder vi en løsning.  

Tag bare flere dage

Der er et kæmpe udbud af gode oplevelser inden for 20 minutter herfra. Både LEGOLAND®, WOW Park, LEGO® House, Laladia Aquadome, Økolariet, Kongernes Jelling og Vejle bys badestrandre, arkitektur og shoppingmulligheder.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.