Åbent i dag: 09.30-19

Lejrskole

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I en god base på jeres lejrskole. Samtidig har I rigtigt meget inkluderet i opholdet. Lige ved siden af ligger GIVSKUD ZOO, hvor mange lærerige og inspirerende oplevelser og undervisning venter jer. Hopper I på en bus, er der en kort køretur til både Jelling Monumenterne og Museet Kongernes Jelling (UNESCO verdensarv), LEGOLAND® og LEGO® House i Billund samt Økolariet i Vejle. Og så er Hærvejen blandt de øvrige "naboer".

 

En særlig attraktiv lejrskole 

GIVSKUD ZOO - HOSTELs helt særlige beliggenhed gør jeres lejrskole specielt indholdsrig. I får både meget for pengene og helt særlige fordele med i opholdet. 

 

Lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

En lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er et all-inclusive ophold. 

I PRISEN ER INKLUDERET:

* Stor morgenmadsbuffet

* Madpakkesmøring ved morgenbordet med 1 styk frugt

* Velsmagende aftensmad med 1 ret serveret med vand og saftevand

* Overnatning i værelser, så det går op med antal og kønsfordeling

* Fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele opholdet**

* 1 undervisningstime i GIVSKUD ZOO ved skoletjenesten, ved min. 20 betalende deltagere, hvis der er plads. (Hvis undervisning er et must, ring da på tlf. 76 71 02 57 og tjek om undervisning er mulig på den ønskede dato - før du booker lejrskole på hostel)


Priser i 2024

Første døgn pr. elev: DKK 425,- 

Første døgn pr. lærer: DKK 525,- 

Efterfølgende døgn pr. person: DKK 300,- 

Tillæg for enkeltværelse: DKK 100,- 

Spar på lejrskolen i marts og november

Hold lejrskole i marts og november på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og SPAR 45 kr. på normalprisen.

 

Indholdet er det samme som normalt.

 

Priserne er KUN:

Første døgn pr. elev: DKK 355,- 

Første døgn pr. lærer: DKK 455,- 

Efterfølgende døgn alle: DKK 245,- pr. person pr. nat

Tillæg for enkeltværelse: DKK 100,

 

Lejrskole hos ulvene og på hostel

Få en helt særlig lejrskole. Mærk ulvene pusle om jer en nat, mens I sover i deres anlæg, og hold resten af lejrskole på hostel. I vågner op til ulvehyl alle dage. I ulveanlægget bliver I tætte naboer med ulveflokken. I sover i egen sovepose på den overdækkede veranda eller i anlæggets bjælkehytte. Aftensmad og morgenmad kan I lave over bål eller en gasgril. Tandbørstning foregår i et skur. Bemærk: gruppen skal bestå af 20 min. personer for at en ulvenat kan bookes.

Når den primitive del bliver nok, venter de lune senge, 
hyggelige værelser, velindrettede badeværelser og de mange aktivitetsrum på hostel. På hostel er forplejning inkluderet i opholdet. Min. bestilling er en nat hos ulvene og en nat på hostel.

 

Fordele i kombinationslejrskolen:

1) I har fri adgang i zoo under hele opholdet. Når I er på hostel kan I kun besøge zoo i åbningstiden.

2) 2 timers undervisning om ulve er inkluderet. Her får en indsigt i livet som ulv. 

3) Flere undervisningstimer kan tilkøbes, der er frit valg i hele undervisningsprogrammet.

Lejrskole i safaritelt og på hostel

I kan også kombinerer de komfortable døgn på hostel med et eller flere nætter i GIVSKUD ZOOs Boma. I den sover I som i Afrika, tæt på savannen. Boma-lejren består af tre telte med plads til 10 personer, et telt med 4 sengepladser, en provianthytte og en bålplads. Her sover og vågner I til lyden af parkens dyr. 

I kan bestille lige så mange nætter og dage, som I har brug for. Dog min. en i Boma-lejren og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Fordele på Boma-hostel kombinations-lejrskolen

1) Fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele opholdet. Når I er på hostel kan I besøge parken i åbningstiden.

2) På opholdet i Boma-lejren har I to undervisningsforløb med staldbesøg inkluderet, hvis skoletjenesten har plads. Her er et spændende program at vælge mellem.

3) Ekstra undervisningstimer kan tilkøbes, hvis det ønskes. Der er frit valg i hele undervisningsprogrammet.

Mulige tilkøb på lejrskolen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Leje af sengelinned inkl. badelagen: DKK 70,- pr. person

Snobrødsdej: DKK 10,- pr. person

Brikjuice eller kildevand til madpakken: DKK 10,- pr. styk

Hjemmebagt kage om aftenen: DKK 20,- pr. person

 

Tilkøb ekstra ydelser

 

Lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL inkluderer:

Gode værelser og faciliteter

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har mange dejlige værelser med plads til mellem fire og otte personer, langt de fleste med bad og toilet. Spisesalen og de forskellige opholdsrum giver rig mulighed for hyggeligt samvær. Udenfor er der store græsarealer, som I kan boltre jer på. En væsentlig del af oplevelsen er desuden de eksotiske lyde fra dyrene i GIVSKUD ZOO.

Fuld forplejning

Et lejrskoleophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL indeholder overnatning, en stor og lækker morgenbuffet, madpakke-smøring ved morgenbordet, et stykke frugt samt sund og varierer aftensmad med saft og vand.

Fri adgang i GIVSKUD ZOO

Som lejrskolegæst hos os har I fri adgang i GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold. Her kan I bevæge jer ind og ud i parkens åbningstid, og opleve parken over flere dage på egen hånd og efter egen planlægning. 

Når du bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har du fri adgang i GIVSKUD ZOO for prisen af EN dagsbillet pr. person.
1 times gratis undervisning i GIVSKUD ZOO

Er I minimum 20 betalende elever, og er der plads på dagen, kan I desuden få gratis undervisning i GIVSKUD ZOO. Med parkens skoletjenesten undervises I blandt dyrene og der er flere spændende emner og forløb at vælge mellem. De er udarbejdet, så de opfylder fælles mål, og kan anvendes af både indskoling, mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.

Mere undervisning - tæt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Der er gode muligheder for at sikre en meningsfuld og lærerig lejrskole fyldt med gode dage. Her kan rammerne om undervisningen både være spændende Danmarks historie, et science-center med udstillinger om bl.a. bæredygtighed  og LEG®s viden om læring gennem leg.

Vælg bl.a.:

vikingernes historie og indflydelse på Kongernes Jelling

Økolariet, der tilbyder skoler og institutioner undervisningsforløb og undervisningsmaterialer som tager udgangspunkt i deres udstillinger

 LEGO® House, hvor eleverne ved at udforske, undersøge og afprøve metoder bl.a. nemmere kommer til at håndtere lignende udfordringer i virkelighedens verden. 


Området omkring Givskud

Hærvejen ligger i gå-afstand. Her venter  naturoplevelser i smuk midtjysk natur med hedeområder og hedemoser.

I kan også få spændende historiske oplevelser. I cykelafstand ligger både Jellinge-stenene og museet Kongernes Jelling og Give Egnsmuseum, som er et aktivt historisk museum med mange arrangementer.  

Forslag til program

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL giver vi gode råd til planlægningen og stiller vores lokalkendskab og gode kontakter til jeres disposition.

Brug vores forslag som inspiration og kontakt os endeligt for yderligere information.

Lejrskole inde i selve GIVSKUD ZOO

Vil I sove imellem dyrene er der to særligt spændende muligheder i GIVSKUD ZOO. Både i en hyggelig teltlejr med bålplads og i anlægget hos ulvene. Tættere på dyrene døgnet rundt kommer I ikke.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.