Åbent i dag: 10-17

Arv, gaver og donation

Det er muligt at støtte GIVSKUD ZOOs arbejde bl.a. med arv, gaver og donation inkl. donation af heste og kaniner, som ikke længere er levedygtige. GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er de udryddelsestruede dyrs egen oase midt i Jylland. Her bruger vi store, åbne anlæg, som har vist sig at være et af de bedste bud på fremtidens zoologiske anlæg. 

 

Kontakt GIVSKUD ZOO i forbindelse med arv og gaver

 

 

Derfor er det godt at betænke GIVSKUD ZOO

 

Når du betænker GIVSKUD ZOO med arv og gaver, hjælper du med at udvikle og forbedre dyrenes anlæg og vilkår. Hermed hjælper du med at give dyrene de optimale betingelser for naturlig adfærd og livsudfoldelse. På den måde skaber vi de bedste muligheder for at formidle og påvirke mennesker til en bedre forståelse af dyrene og deres livsbetingelser i den vilde natur.

Derudover sikres en deltagelse i de internationale avlsprogrammer, der gør, at vi kan deltage i at bevare levedygtige bestande af de mest truede dyr. Herigennem kan vi være med til at sikre bestande, som kan være reserver for genudsætning af dyr i de områder af verden, hvor det er muligt.

Og endelig hjælper du os med at udføre relevant forskning i dyrenes biologi. Forskning som både kommer dyrene i de zoologiske haver til gode, og som har betydning for forvaltningen af dyrene i den vilde natur.

I GIVSKUD ZOO får dyrene en fremtid med et godt og sikkert liv, samtidig med at dyrene har en værdig tilværelse som ambassadører for deres vilde slægtninge i naturen.

Ikke for at tjene penge

GIVSKUD ZOO er en ikke-profiterende, selvejende institution. De eneste indtægter kommer fra salg af billetter og tilskud fra Kulturministeriet. Og det er slet ikke nok i forhold til de opgaver, som GIVSKUD ZOO har valgt at påtage sig:

Undervisning og formidling om dyrene og deres verden.

Bevarelse af truede dyrearter. 
Forskning i dyrenes biologi - såvel i zoologiske haver som i naturen.

Vil du være med? Støt nu.

Vær med til at hjælpe de truede dyrearter igennem arv og gaver til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Her går alle bidrag direkte til dyrene.
En sag som er værd at støtte i en verden, der giver stadig mindre plads til de vilde dyr. 

Som selvejende institution er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA arveafgiftsfritaget.

 

For yderligere information om arv eller gaver kontakt venligst:

Direktør Richard Østerballe, GIVSKUD ZOO, Tlf.: +45 75 73 02 22.
Bestyrelsesformand advokat Rikke Slott Buch, Trolle Advokatfirma, Tlf.: + 45 70 15 15 32


På forhånd tak for hjælpen.

Skattefradrag for bidrag

Alle beløb er fradragsberettiget og kan trækkes fra i skat. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, kan du opgive dit CPR-nummer eller CVR-nummer til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og så indberettes støtten automatisk til SKAT. 

Når det er tid at sige farvel

Skal du tage afsked med din hest eller kanin, kan du donere din hest eller donere kaniner til parkens rovdyr. Du ved præcist, hvad der sker med dit dyr, dår du donerer til GIVSKUD ZOO.

Støt GIVSKUD ZOOs støtteprojekter rundt om i verden

GIVSKUD ZOO støtter naturbevarelse i hele verden igennem sin egen fond; Givskud Zoo Naturfond.

Fonden støtter projekter både i Afrika, Asien og i Sydamerika bl.a. Limbe Wildlife Centre.

Når du støtter os igennem naturfonden - støtter du GIVSKUD ZOOs indsatser uden for parken.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.