Åbent i dag: 10-18

Dyrene i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan du opleve mange forskellige dyr. 
Omkring en tredjedel af arterne er truede i naturen, og dyrene indgår derfor i et vigtigt internationalt avlssamarbejde mellem zoos fra hele verden. I menuen "Lær dyrene at kende" kan du finde information om alle dyrene i GIVSKUD ZOO og om, hvordan vi passer vores zoodyr i hverdagene. 

Læs om dyrene i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Disse arter kan kun opleves i GIVSKUD ZOO

Som det eneste sted i Danmark kan du i GIVSKUD ZOO møde gorillaer, brillebjørne, sulawesimakakker samt se - og ikke mindst høre - de store sydamerikanske kæmpeoddere. 

 

Dyr i store anlæg

Dyrene i GIVSKUD ZOO går i store flokke i store anlæg. Vi har derfor også de største anlæg i Europa til både brillebjørne og pingviner. Mange af anlæggene indeholder blandede dyregrupper, for eksempel kan du på vores næsehornssavanne også se gnuer, gemsbokke, sorte hesteantiloper og savannebøfler.

Kom helt tæt på dyrene i på særlige oplevelser

Har I en drøm at prøve at passe dyr i zoologisk have, er det muligt i GIVSKUD ZOO. I hvert fald for nogle dyrs vedkommende. I kan også møde jeres yndlingsdyr. Du og op til 4 andre personer kan sammen komme helt tæt på dit eller jeres yndglingsdyr. Det er også muligt at få en VIP-safari for maks. 4 personer eller at komme med i staldene for at vække dyrene om morgenen. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.