Åbent i dag: 10-17

Gratis app med audioguide

Få GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs app med en audioguide og andre funktioner til en telefon. Den er gratis for alle. Hent den før jeres besøg, så får I absolut mest ud af jeres dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

 

Bedre safaritur

Appen Mitgivskudzoo giver jer en meget bedre safaritur. Her får I en audioguide, hvor I kan høre fakta om de dyr, som I kan opleve på P1 og på savannerne.

Den skifter selv rundt mellem dyrene, som I møder, men undervejs kan I kan vælge at høre om de dyr, som lige står foran dig eller de dyr, som I selv gerne vil høre om. 

VIGTIGT - Hvis du har en iPhone
Vores web-app Mit Givskud Zoo bliver ændret i marts 2024, så bliv ikke overrasket over, at den ser anderledes ud. Hvis du har opdateret din iPhone til den nyeste version af iOS (iOS 17.4), vil du opleve, at Mit Givskud Zoo ikke åbner som en app, men som en hjemmeside. Funktionaliteten er den samme, så du kan fortsat bruge dit årskort, billetter, audioguiden og alle de andre ting, som du plejer - bare med en anden visning.
Teknisk skyldes det, at iOS 17.4 ikke længere tillader, at man kan gemme en web-app til sin hjemmeskærm.
For brugere af andre styresystemer end iOS 17.4 eller nyere, vil der ikke være nogen ændringer.
Vi forventer, at en ny løsning vil være klar til dig i slutningen af april, så du igen åbner en app, når du trykker på Mit Givskud Zoo.
Den nye løsning gør det muligt fremadrettet at hente Mit Givskud Zoo i App Store, Google Play og de andre steder, hvor du normalt henter dine apps.

 

 

Hent app'en

Du kan benytte linket her til at downloade app'en: mitgivskudzoo.dk

 

Find  jeres billetter og find rundt med app'en

På APPen kan I have jeres billetter eller årskort liggende, så har I alt samlet et sted. I får også et digitalt kort over parken og kan læse om dyrene her. Samtidig kan I se hele dagens program - både med de oplevelser som dyrepasserne arrangerer spontant og dagens fastlagte program.

 

 

Rigtig god fornøjelse

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.