Åbent i dag: 10-18

Rabat på ophold ved fester

I forbindelse med fest tilbyder GIVSKUD ZOO - HOSTEL 20% rabat på værelsesprisen for alle gæster, der holder eller deltager i fest på GIVSKUD ZOO - HOSTEL eller i lækre lokaler i GIVSKUD ZOO. 

BESTIL OVERNATNING I FORBINDELSE MED FESTER

Fest eller arrangement i særligt spændende selskabslokale

Skal I have barnedåb, konfirmationen, fætter- og kusinefest, den runde fødselsdag, sølvbryllup, jubilæum, firmafest, foreningstræf eller komsammen, så får I en god og billig løsningen med overnatning på hostel.

I GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I flere stemningsfyldte lokaler, der skaber en fantastisk ramme om jeres fest. Vælg mellem Skovsalen, Oddersalen, Zebrasalen, Gorillasalen eller Girafsalen. Uden for parkens åbningstid kan spisestederne bl.a. Jacobs Spisehus være rammen om jeres store begivenhed.


Se selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

Lækker og velsmagende festmad

Kokkene og parkens køkkenchef  gør meget for at sikre jer den rette mad til jeres fest, begivenhed, selskab eller arrangement. Vælg mellem brunch - flere buffeter og 1-5 retters menuer og gode vine, og nyd at der bliver købt ind, dækket bord, tilberedt lækkert mad og opvasken forsvinder af sig selv. På den måde har I bedst overskud til jeres gæster og til at nyde jeres egen fest.

Fest med eller besøg hos dyrene i GIVSKUD ZOO

En fest kan arrangeres, så besøg i zoo kan blive en del af festen. Enten hvor I er på egen hånd eller i form af særlige oplevelser, hvor I følges rundt med en guide. Fester og arrangementer kan både holdes i og uden for GIVSUD ZOOs åbningstider. Er parken lukket er kun guidede besøg mulige i parken.

 

Se særlige hostel arrangementer, hvor dyr er krydderi på jeres fest eller arrangement

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.