Åbent i dag: 10-17

Zoo til fods

I får klassiske zoo-oplevelser ved både P1, P2 og P3, hvor dyrene bor i store anlæg og kan opleves ganske tæt på. Læg også mærke til om dyrene fodres, mens I er i nærheden.

 

Køb dagsbillet

Til fods omkring P1

På det første gå-område i parken er det de asiatiske dyr, der dominerer. Her finder I blandt andet przewalski-heste, de nordamerikanske ulve og edderkopaber. Det er også her, I finder  brillebjørne og pingviner, der begge lever i anlæg, der er de største i Europa.

Til fods omkring P2

Nu er I nået til Afrika. Her møder I blandt andet zebramangustre og dværgflodheste. I kan endda gå inde blandt berberaber og lemurer. Og selvfølgelig skal I opleve vores gorillaflok, der bor i et af Europas største gorillaanlæg. Endelig får I på gåturen et flot kig ud over savannen med næsehorn, gnuer og antiloper. 
Ved P2 finder I også et område med overdækket grill, borde og bænke samt en stor legeplads. 
Derudover kan I besøge restaurant Baobab. Her kan I spise mad med et strejf af Afrika, mens I nyder udsigten over sø og legepladsen.

Til fods omkring P3

I det tredje gå-område kan I møde flere afrikanske dyr blandt andet løver og hjorteantiloper. Her ligger også tropehuset, hvor I kan opleve de sjældne kæmpeoddere til lands og til vands. 

Fra P3 kan I desuden gå ad stien til den store dinosaurpark, hvor I kan opleve flere end 40 dinosaurer fordelt på 23 arter i fuld størrelse.
P3 er også området, hvor I kan finde souvenirbutikken Safari Shop, spisestederne Jacobs Spisehus, Safari Grill og Vaffelhuset samt en kæmpestor legeplads, hvor børn i alle aldre kan slå sig løs.

Find rundt og hør om dyrene på savannerne

P1, P2 og P3-områderne samt stierne imellem dem er markeret på kortet i den parkguide, som I får udleveret ved indgangen. Gangstierne i parken strækkes sig over cirka seks km i alt. Hent også den gratis audioguide, så får I både information om dyrene på safariruterne, hvad der sker på dagen og kan finde se et digitalt kort over parken.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.