Åbent i dag: 10-17

Værelser

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har 26 familieværelser med eget bad og toilet og to store værelser med hver 8 senge - hvortil der er fælles bad og toilet på gangen.

 

I alt har GIVSKUD ZOO - HOSTEL 130 senge, så der er også gode muligheder for virksomheder, større familiesammenkomster eller foreninger, der vil mødes i uformelle og hyggelige rammer.

Familieværelse

GIVSKUD ZOO - HOSTELs værelser er meget fleksible. De kan både bruges som dobbeltværelse og som tre- og fempersoners værelse, når pullman-sengene slås ned. Hvert værelse har eget bad og toilet, et garderobeskab, to stole og et lille bord. Her er plads til hygge og godt samvær.

Fællesværelser

Fællesværelserne tilbyder hygge på tværs, når flere mennesker deler soverum. Badeværelse og toilet er beliggende på gangen og deles af flere. Fælles værelser er til store grupper. De bruges til lejrskoler, foreningsmøder, kurser og konferencer samt sports- og træningsophold. 

Sov på GIVSKUD ZOO -  HOSTEL og få dyrene ud af fjerene i zoo om morgenen i GIVSKUD ZOO.
20% rabat på værelset i forb. med fester på hostel eller i zoo
Der er 20% rabat på værelsesprisen for alle, der holder fest eller sammenkomst med mad på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, enten i Gorilla- eller Girafsalen, eller i selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.