Åbent i dag: 09.30-19

Bliv sponsor

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA støtter du natur og bevaring af dyrearter. Samtidig får din virksomhed et effektivt redskab til at skabe stærke kunderelationer og loyalitet samt motivere virksomhedens ansatte. 


Match din målgruppe 

Vi ved rigtig meget om vore gæster: Det er især børnefamilier, og vi kender deres demografi rigtig godt. Men også voksne par uden børn samt skole- og gymnasieelever udgør en del af gæsterne. Måske matcher de med din virksomheds målgruppe? 

GIVSKUD ZOO - et stærkt brand

Vidste du, at GIVSKUD ZOO er et af de stærkeste brands i Danmark? Flere end 16  millioner gæster har gennem årene besøgt parken, og alle har de fået uforglemmelige minder med hjem. 

Mange muligheder for at gøre en forskel
Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, lille eller stort, er du og din virksomhed med til at bevare dyr og natur - til glæde for dig selv og dine børn og alle andre.

 

Aktivering af dit sponsorat

Er du fast sponsor i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lægger vi vægt på din aktivering og dermed dit udbytte af sponsoratet. Det sikrer du kan give fantastiske oplevelser til kunder, medlemmer og medarbejdere. Et besøg i GIVSKUD ZOO er for hele familien, så det giver meget goodwill. Du kan for eksempel invitere en tur bag kulisserne i zoo og efterfølgende byde på en lækker brunch. Vi står for alt det praktiske, og du kan koncentrere dig om værtsrollen.  

Styrk din virksomhed i GIVSKUD ZOO

Som virksomhed kan I, som sponsor, både stå sammen med os om at støtte dyr og natur, men I kan også styrke jer på flere møder. Arranger et møde, kursus, konference, event- eller teambuildingsdag i GIVSKUD ZOO, og mærk dem energi det giver at være tæt på dyrene.

Sponsorat i GIVSKUD ZOO - dit bidrag til naturen

Tusinder af dyr lever i dag på kanten af udryddelse, så det er nødvendigt med en øjeblikkelig indsats. Med avlsprogrammerne i de zoologiske haver vedligeholdes mange truede dyrearter for eftertiden. I GIVSKUD ZOO har vi ansvar for tre dyrearter og fører deres europæiske stambøger. Det gælder den sydafrikanske sorte hesteantilope, den afrikanske løve og den manløs zebra. I dag findes omkring 200 sorte hesteantiloper og kun ca. 50 manløse zebraer tilbage i zoos. Den gode nyhed er, at der genudsættes en lille smule af hesteantiloper fra zoologiske haver til Sydafrika. I GISKUD ZOO har vi også genudsat en kæmpeodder og en przewalskihest. Når du støtter GIVSKUD ZOO, støtter du en indsats for at bevare naturen. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.