lukket
Europas største anlæg til pingviner

GIVSKUD ZOO's 70 pingviner er blevet forkælet med et luksusanlæg med alt, hvad hjertet kan begære af gode muligheder. Hele området er på 6.000 kvadratmeter, og bassinet rummer 900.000 liter vand. På land finder fuglene masser af sand, sten og rugehuler.

Et års oplevelse med årskort

GIVSKUD ZOO årskort er et væld af gode oplevelser i et helt år. Udover fri adgang i GIVSKUD ZOO og 4 gratis besøg i fire andre zoos, venter flere fordele i GIVSKUD ZOO og rabat på entré i masser af gode attraktioner bl.a. Djurs Sommerland, LEGOLAND® og mange andre. 

 

NYHED: Årskortejere får nu også 50% rabat på dagsbilletter til Den Gamle By, Egeskov, Koldinghus, Kunstmuseum Brandts og Vadehavscentret. 

Sov i zoo

Tjek ind på et ophold, der gør godt. Sov på hyggeligt familieværelse med eget bad og vågn op til ulvenes hyl på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Eller sov i safaritelt i sommerferien med familien eller med gruppen uden for ferierne. Lejrskoler kan holdes begge steder, og vil blive suppleret af undervisning blandt dyrene. Grupper med større børn eller voksne kan også tage en nat i egen sovepose direkte på verandaen i ulveanlægget. Mere primitivt og hyggeligt bliver det ikke. Og så kan det hele blandes sammen med ophold over flere nætter.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.