Åbent i dag: 09.30-19

Sov på hostel ved zoo

Overnat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og vågn op til lyden af løvebrøl og ulvehyl. Book sommerferie eller miniferie allerede nu. Så er I sikre på at have fået plads her.
GIVSKUD ZOO - HOSTEL er velindrettet med gode opholdsfaciliteter og plads til alle. I finder bl.a. 26 familieværelser med eget bad.

 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger lige over for GIVSKUD ZOO, så I kan vågne til lyde af dyrene. Især ulvene er særligt aktive. Hver gang byens kirkeklokker ringer, hyler ulvene om kamp med dem. Men også løvernes brølen forekommer.

 

Vi ser frem til at byde jer velkommen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

BOOK ophold

 

SOMMERTILBUD

Bemærk at vores sommertilbud skal bookes direkte på tlf. +45 75 73 05 00 eller hostel@givskudzoo.dk

 

TILBUD 1: Spar 200 kr. på overnatning fra søndag til mandag

Til og med 21. oktober (juli undtaget) kan du få 200 kr. i rabat på overnatning i et familieværelse til 4 personer på GIVSKUD ZOO – HOSTEL fra søndag-mandag inkl. morgenmad. Tilbuddet gælder så længe, vi har ledige værelser.

 

TILBUD 2: Spar 400 kr. på forlænget weekendophold

Få 400 kr. i rabat når du booker et forlænget weekendophold fra lørdag til mandag. Har du allerede booket et weekendophold, kan du sagtens forlænge dit ophold med en ekstra dag og stadig få rabat. Kontakt os blot på tlf. eller mail.

Fri adgang i zoo for prisen af en dagsbillet

Når I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, skal I kun betale 1 x entré pr. person til GIVSKUD ZOO. Herefter må I komme og gå i parken fra og med ankomstdagen til og med afrejsedagen i parkens åbningstid. 

 

Køb gerne billet online, og få den byttet til en flerdagsbillet i hostels reception.

 

 

Hyggelige familieværelser

I føler jer hjemme på familieværelserne på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Værelset har eget badeværelse, et større garderobeskab, så det er nemt at holde rydeligt samt lidt møbler til afslapning. Op til fem personer kan sove sammen på værelserne.

Dejlig bespisning med masser af økologi

Et måltid på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er en oplevelse med stor grad af økologi. GIVSKUD ZOO - HOSTEL har bronzemærket i økologi, så alle måltiderne i huset er tilberedt med jeres og naturens bedste for øje. Det gælder også den store morgenbuffet, der byder på et bredt udvalg af lækkerier bl.a. brød, pålæg, frugt, flere forskellige morgenmadsprodukter, kaffe, te og juice.

 

Gode faciliteter og hyggelige udendørsarealer

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I et større køkken, et stort legerum, flere hyggelige lokaler og et hyggeligt udeområde, hvor der er plads til hygge og leg samt seriøs træning.

Tæt på LEGOLAND® og Billunds mange oplevelser

GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger kun 20 minutters kørsel fra LEGOLAND® og Billunds attraktioner bl.a. LEGO® House - Lalandia og WOW Park samt Billund Lufthavn. GIVSKUD ZOO - HOSTEL er derfor et godt sted at sove, når turen går til Billund. GIVSKUD ZOO - HOSTEL er både et billigt, hyggeligt og komfortabelt alternativt ti overnatningssteder i Billund. Og så får I lyde fra dyrene bl.a. ulvene og måske løverne med i oplevelsen.

 

Mange oplevelser i nærheden

Meget tæt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger verdensarven, Kongernes Jelling, og Hærvejen. Vejle med sine gode shoppemuligheder, badestrande og spændende arkitektur ligger kun 20 min. herfra i bil. Og så er der en rimelig køreafstand til events og messer i Herning Messecenter, så GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan også blive en god base for messedage og store begivenheder.

Et hus til mange formål

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan du bl.a. holde ferie, tage et kortere ophold eller holde lejrskoler - fester -  selskaber - møder - kurser - træf - træningsophold - mindehøjtidelighed - årsmøder og meget andet. Kig rundt på siden og find lige det, som du gerne vil vide mere om.

Har du et spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefonnummer +45 75 73 05 00 eller sende en mail via nedenstående

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.