Åbent i dag: 10-18

Formål

De grundlæggende formål for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er formidling, bevarelse og forskning samt at tilbyde vore gæster et rekreativt miljø.

 

Mere end 50 års udvikling

I over 50 år har GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. GIVSKUD ZOO startede i 1969 som Løveparken og havde i de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huser parken ca. 50 forskellige dyrearter.
 

Målet er ikke penge

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er én af blot otte statsanerkendte zoologiske haver i Danmark. Disse statsanerkendte zoologiske institutioner har det til fælles, at de er ikke-profiterende, og at de følger et sæt etiske regler, der foreskriver, at formålet med dyrebestanden er:
 

Formidling og undervisning

Bevarelse af truede arter

Forskning
 

Forpligtelserne for en moderne zoo

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har været statsanerkendt siden 1989. Det er en moderne zoo med alle de forpligtelser, der følger med: Formidling, bevarelse af truede dyrearter samt forskning er de grundlæggende formål for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Alt sammen i et rekreativt miljø hvor vores gæster kan få store dyreoplevelser i hyggelige omgivelser.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.