Åbent i dag: 09.30-19

Be Happy Pass

Når I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan I få de fordele med, der ligger i  Be Happy Pass fra samarbejdet i LEGOLAND® Billund Resort. Det er et samarbejde mellem GIVSKUD ZOO, LEGOLAND® , LEGO® House, WOW Park, Billund Lufthavn samt kommunerne Vejle, Billund og Kolding. Passet giver fordele i udvalgte attraktioner og indbyder til en klistermærkejagt.

Få ekstra oplevelser med Be Happy Pass

Be Happy Pass er en samling af 15 top attraktioner for børn i region Syddanmark. Hver attraktion har et gratis klistermærke klar til de børn, som er på ferie i området. Alle de indsamlede klistermærker kan sættes ind i passet og måske kan I nå at få dem alle. Jo flere steder, I besøger, jo flere klistermærker får I til jeres Be Happy Pass.

 

Se mere om Be Happy Pass 

 

Tag et ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og få et Be Happy Pass

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er et billigere alternativ til overnatning i Billund, og ligger kun 20 min. i bil derfra. På GIVSKUD ZOO - HOSTEL vågner I endda op til lyden af ulve, der hyler for at overdøve byens kirkeklokkerne. GIVSKUD ZOO - HOSTEL har hyggelige værelser med et badeværelse, spille- og legerum samt et udeområde, der er godt til spil og leg. Hunde er velkomne.

 

I GISKUD ZOO kan I hente det første klistermærke.

 

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.