Åbent i dag: 09.30-19

Oplev dinosaurparken 

Dinosaurparken i GIVSKUD ZOO er den største dinosaurpark i Danmark. Rejs med millioner af år tilbage i tiden, og mød over 50 modeller af dinosaurer i naturlig størrelse. De er vist i lidt vildere dansk natur, der skaber stemning af fortiden. Se frem til at gå ind af portene for at møde dinosaurerne - hvis I tør.

Mød fortidens giganter

Dinosaurerne levede i en varm tid, hvor jorden var dækket af nåleskove og sumpede områder. De over 50 dinosaurer i GIVSKUD ZOO er fordelt på 26 forskellige arter i en stor skov. Her møder I både planteædere, de frygtindgydende kødædere og spændende langhalsede. I dinosaurparken vises både fuldvoksne giganter og små unger, og det er en oplevelse at se størrelsesforskellen.

Find favoritterne

I GIVSKUD ZOOs dinosaurpark finder I flere "kendisser" fra filmene omkring dinosaur-øerne bl.a. den første Jurassic Park fra 1993. Det gælder bl.a.:

- T-Rex, Tyrannosaurus rex, den dødsensfarlige kødæder

- Langhals, som er Argentinosaurus

- Den tonstunge Triceratops, der trods sit barske udseende var planteæder


Glæd jer til at at stå ansigt til ansigt med dem og de andre interessante arter.

Planteædere og kødædere

I dinosaurparken rejser I igennem tiden, hvor I ser dyrene fra de tidligste dinosaurer frem tiden med de seneste arter, når I går fra start til slut. I vil opleve en god blanding af de, som var kødædere, og de, som var planteædere. Kødæderne ser skræmmende ud, men også udvalgte planteædere kunne se barske ud, mens de "bare" levede af vegetationen. Det gælder bl.a. Parasaurolophus, der har en "kam" på hovedet.

De langhalsede

I skal bruge nakken, når I skal se de langhalsede dinosoaurer i øjnene i GIVSKUD ZOO. Det gælder planteæderen Diplodocus, da dens dens hoved er 11 meter over jorden. Endnu  mere imponerende er Argentinosaurus, der har 40 meter fra hoved til hale, hvilket er verdens længste afstand. Også Apatosaurus, hvis navn betyder den vildledende øgle, har en god lang hals.

Spændende aktiviteter i Dino lejren

Midt i dinosaurparken kan I hele sæsonen være heldig at finde rigtige fossiler i gamle kalkaflejringer fra Faxe Stenbrud. I kan også grave efter knogler fra en stegosaurus. Eller gå på jagt efter hajtænder og semiædelsten. Der er også de bedste fotomuligheder bl.a. på små lege-dinoer eller i gabet på en dinomodel.

Bliv meget klogere på dinosaurerne

I kan finde en præsentation af alle dinosaurerne i GIVSKUD ZOO, hvis I skulle være sultne efter mere information.

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.