Dagens programI dag 10-20
Book bekvem og billig overnatning på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, som ligger lige over for GIVSKUD ZOO.

Lejrskole på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

På GIVSKUD ZOO - HOSTEL har I en god base. Lige ved siden af finder I GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hvor mange lærerige og sjove oplevelser venter jer. Få også undervisning af skoletjenesten blandt levende dyr der. Hopper I på den offentlige bus, er I ved Jelling-monumenterne efter 10 min. kørsel. Bussen kan også bringe jer til f.eks. LEGOLAND® , LEGO House og Aquadome i Lalandia eller Økolariet i Vejle.

Værelser og faciliteter

På vandrerhjemmet har vi dejlige værelser med plads til mellem 4 og 10 personer, de fleste med bad og toilet. Vores store spisesal og de forskellige stuer giver rig mulighed for hyggeligt samvær. Udenfor er der store græs-arealer, I kan boltre jer på. En væsentlig del af oplevelsen er desuden de eksotiske lyde fra dyrene i GIVSKUD ZOO.

 

Uden mad og drikke....

Vi tilbyder lejrskoleophold med overnatning, en stor, lækker morgenbuffet, madpakke-smøring ved morgenbordet samt sund og varieret aftensmad.

 

Muligheder i GIVSKUD ZOO

Når I køber en entrebillet til GIVSKUD ZOO, har I fri adgang til parken under hele jeres ophold. Er I minimum 20 elever, får I desuden gratis undervisning. I skal heller ikke snyde jer selv for en tur på de store topmoderne legepladser med tilbud til alle aldersgrupper.

I menuen til venstre kan I læse om undervisningsmulighederne.

 

Området omkring Givskud

Hærvejen ligger lige udenfor Givskud by i gå-afstand fra GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her kan I få dejlige naturoplevelser i smuk midtjysk natur med hedeområder og hedemoser. I kan også få spændende historiske oplevelser. I cykel-afstand ligger både Jellinge-stenene og museet Kongernes Jelling samt Give Egnsmuseum, som er et aktivt historisk museum med mange arrangementer og undervisning specielt for børn.

 

Forslag til program

Vi har udformet et dokument lige til at downloade, hvor vi beskriver mulighederne og giver gode råd til planlægningsfasen. Se vejledning.

 

Bestilling af opholdet

Bestilling og planlægning af arrangementet skal ske ved henvendelse direkte til GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Vi træffes bedst mellem kl. 8.00 og 12.00 og igen fra kl. 16.00 - 18.00. Der er også mulighed for at sende en forespørgsel via mail.

 

Kontakt os for nærmere information på tlf.: + 45 75 73 05 00 eller

mail 

 

Vi forsøger at svare tilbage samme dag.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.