lukket

Lejrskole Boma

Tag et ophold på savannen og oplev den helt specielle stemning i GIVSKUD ZOO om natten. Fald i søvn til lyden af løvers brølen i det fjerne, og bo med udsigt til næsehorn og gnuer på savannen. Sov en nat i GIVSKUD ZOOs Boma-lejr. Prisen inkluderer overnatning, 2 dages entré til parken samt 2 undervisningsprogrammer af 1 times varighed, hvis der er plads i skoletjenesten. 

Så tæt på en nat i Afrika som I kan komme

I den afrikanske lejr, Boma-lejren, kan I overnatte én eller flere nætter. I opholder jer i store safaritelte med køjesenge og laver mad over bål. Boma-lejren indeholder også en veludstyret provianthytte med køleskab. Under jeres ophold kommer I bag kulisserne i GIVSKUD ZOO, hvis skoletjenesten har plads, og kan efter eget valg opleve bl.a. løver, elefanter og næsehorn helt tæt på sammen med en guide.

Pris og indhold Boma-lejrskole 2023

Lejrskole Boma er meget populært. Det inkluderer en overnatning, 2 dages entré til parken samt 2 undervisningsprogrammer af 1 times varighed, hvis skoletjenesten har plads. 

 

Pris: DKK 350,- pr. person
(DKK 360,- pr. person i 2024 // DKK 400,- pr. person i 2025)

 

Antal personer: op til 34. Der skal betales for min. 20 personer. 

Mulig varighed: 1 - flere døgn

Mulige bookingperiode: Fra slutningen af april og indtil slutningen af september. 
Se de ledige dage for lejren.

 

Hør mere om og book en Boma-lejrskole

 

 

Målrettet og populært undervisning tæt på dyrene

I GIVSKUD ZOO underviser skoletjenesten helt tæt ved dyrene, og det sikre mærkbare resultater. Gennem mødet med de vilde dyr får eleverne en intens og autentisk oplevelse. Elevene kan se, røre, fornemme og lugte dyr. Det giver et andet udbytte end, hvis de ser det på en skærm. Undervisningen er målrettet alle klassetrin, og falder ind i fag som bl.a. natur og teknik, biologi, billedkunst, dansk og historie. Dertil opfylder de fællesmål. Emnerne i undervisningen sættes altid i perspektiv og relation til omverdenen.

Nemme og velsmagende måltider

Gør det nemt for jer selv som arrangør, og overlad aftens- samt morgenmaden til parkens personale. Så slipper I for planlægning, indkøb og tilberedning. I har fire gode muligheder at vælge mellem til aftensmad og en varieret morgenmad. Der er også løsninger til bålhyggen bl.a. snobrødsdej og Marie-kiks.

I er også velkomme til at medbringe al jeres mad og drikke. Der er provianthytte med køleskab præcis til dette formål.

Planlægning af jeres dage i Boma-lejren

Der er mange detaljer, der er vigtige i planlægning af en god lejrskole.

I finder derfor nemt nærmere informationer om:

 

Transport til GIVSKUD ZOO

Har I brug for transport, kan I leje en bus f.eks. fra Vejle til Givskud til priser fra kr. ca. 1.900,-  inklusiv moms.
Kontakt www.herning-turist.dk eller www.papugabus.dk.

Kombiner nætter i Boma-lejren med nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

I GIVSKUD ZOO er der mulighed for at få mange spændende og forskellige oplevelser med. Udover de hyggelige dage i teltlejren, kan I fortsætte den gode lejrskole i mere komfortable rammer på gode værelser med eget bad og større værelser med fælles bad. Dertil kan I benytte masser af mange gode faciliteter bl.a. spille- og legerum samt udendørsarelaer med legefaciliteter og boldbaner.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.