Åbent i dag: 09.30-19

Billetter til LEGOLAND®

Bo billigt og bekvemt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, så har I kun 20. min i bil til LEGOLAND®.

 

Vælg en pakke, der inkluderer en dag i LEGOLAND® og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Eller bo på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og køb selv entrébilletter online til LEGOLAND®.

 

I begge tilfælde slipper I for billetkøen ved hovedindgangen i LEGOLAND®, og I kan derefter gå direkte ind i parken på jeres billetter.  

 

Pakke med en dag i LEGOLAND® og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Sov en rigtig god nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL på hyggeligt familieværelse med eget badeværelse. Opholdet inkluderer linnedpakker, en lækker morgenbuffet samt en dag i LEGOLAND®.

Prisen er DKK 3.636 pr. dag og gælder to voksne og to børn.

 

Få også fri adgang i GIVSKUD ZOO under jeres ophold

Tilkøb en eller flere nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL i dagene før eller efter jeres booking med LEGOLAND®-billetterne, så kan I også få fri adgang i GIVSKUD ZOO i alle de dage, hvor I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL for prisen af EN dagsbillet pr. person.


F.eks. vil en nat mere for to voksne og to børn med billetter til zoo kun koste fra DKK 1.600,- For dette køb kan I besøge GIVSKUD ZOO i tre dage.

 

Køb billetter til GIVSKUD ZOO

LEGOLAND i Billund

LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW

Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor du skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.


Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller og fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land. 

I LEGOLAND® venter masser af oplevelser, der venter gåsehud i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House med alt det LEGO uhyyygge, der får hårene til at rejse sig. Indianerhøvdingen byder på snobrød i Western-byen, og i Miniland kan du gå på opdagelse i en verden af LEGO klodser. Der venter sug i maven og frit fald i Polar X-plorer. I kan hilse på pingvinerne i Penguin Bay eller se hajerne svømme over jer i Atlantis by SEA LIFE™. Slut dagen af i LEGOTOP®, hvor I kan se det hele lidt fra oven.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.