Åbent i dag: 10-18

Billetter til LEGOLAND®

Bo billigt og bekvemt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, så har I kun 20. min i bil til LEGOLAND®.

 

Vælg en pakke, der inkluderer en dag i LEGOLAND® og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Eller bo på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og køb selv entrébilletter online til LEGOLAND®.

 

I begge tilfælde slipper I for billetkøen ved hovedindgangen i LEGOLAND®, og I kan derefter gå direkte ind i parken på jeres billetter.  

 

Pakke med en dag i LEGOLAND® og en nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Sov en rigtig god nat på GIVSKUD ZOO - HOSTEL på hyggeligt familieværelse med eget badeværelse. Opholdet inkluderer linnedpakker, en lækker morgenbuffet samt en dag i LEGOLAND®.

Prisen er DKK 3.636 pr. dag og gælder to voksne og to børn.

 

Få også fri adgang i GIVSKUD ZOO under jeres ophold

Tilkøb en eller flere nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL i dagene før eller efter jeres booking med LEGOLAND®-billetterne, så kan I også få fri adgang i GIVSKUD ZOO i alle de dage, hvor I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL for prisen af EN dagsbillet pr. person.


F.eks. vil en nat mere for to voksne og to børn med billetter til zoo kun koste DKK 1.520. For dette køb kan I besøge GIVSKUD ZOO i tre dage.

 

Køb billetter til GIVSKUD ZOO

LEGOLAND i Billund

LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW

Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor du skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.


Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller og fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land. 

I LEGOLAND® venter masser af oplevelser, der venter gåsehud i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House med alt det LEGO uhyyygge, der får hårene til at rejse sig. Indianerhøvdingen byder på snobrød i Western-byen, og i Miniland kan du gå på opdagelse i en verden af LEGO klodser. Der venter sug i maven og frit fald i Polar X-plorer. I kan hilse på pingvinerne i Penguin Bay eller se hajerne svømme over jer i Atlantis by SEA LIFE™. Slut dagen af i LEGOTOP®, hvor I kan se det hele lidt fra oven.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges på åbningsdag i hele 2022 sæsonen.