Åbent i dag: 10-17

Familie-/foreningsudflugten

Saml familien, fætre og kusiner, foreningens medlemmer og afdelinger, de ansattes familier eller andre større grupper. Lige præcis her hos os kan I let samle den lille og store gruppe for en dag, en eftermiddag, til en fest eller et par dage sammen i hinandens selskab. 

 

BESTIL SAMMENKOMSTER og udflugter FOR familier og grupper

 

 

Nyd dagens oplevelser i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO venter de vildeste oplevelse. Gå rundt i zoo og mød dyrene bl.a. brillebjørne og pingviner i de største anlæg i Europa. Kør på safari i egen bil eller med safaribussen mellem bl.a. giraffer og løver. Stå også ansigt til ansigt med over 50 af fortidens giganter i dinosaurparken. Vel og mærke i deres normale størrelse. Glæd jer også til de fire udstillinger og de mange legemuligheder på legepladser og i aktivitetslejrer. Har I børn med funtionsnedsættelse med jer, kan de glæde sig ekstra meget. I GIVSKUD ZOO kan de både gynge, hoppe i trampolin og suse rundt i karruseler med deres kørestol. I GIVSKUD ZOO kan alle lege.

 

Bestil billetter  til en familie eller en foreningsgruppe +20 pers. 

Byg oven på med særoplevelser bare til jer 

GIVSKUD ZOO tilbyder flere oplevelser, som I ikke kan finde andre steder, og som kan arrangeres kun for jeres familie- eller foreningsgruppe. I kan bl.a. komme på en tur bag kulisserne og klø et næsehorn bag ørerne eller dyste med hinanden i bl.a. en ZOO Challenge. 

 

Bestil særaktivitet 

Spis sammen i en af parkens spiseteder

GIVSKUD ZOO har tre forskellige spisesteder. I Baobab spiser I mad med et strejf af baobabfrugt. Det kunne f.eks. være steak eller kyllingespyd med salat. I Jacobs Spisehus er det skøn dansk mad, der står på menuen bl.a. kold kartoffelsalat med frikadeller og en flæskestegssandwich. I Safari Grill kan I nyd klassisk grillmad såsom burgere og pommes frites. 

Mere luksuriøs fællesspisning

GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL har flere spændende lokaler, hvor I kan samle hele familien eller foreningsmedlemmerne, når I er en større gruppe. I kan bl.a. vælge mellem to buffeter, selv sammensætte to eller tre retter eller måske vælge en lækker brunch.

Grill selv eller medbring selv mad

Som større familie eller forening på udflugt kan I bestille en skøn grillpakke og selv grille på en af vores griller. I kan også selv vælge at medbringe jeres egen mad og nyde den udendørs eller overdækket.

Overnatning før, under eller efter udflugten

Den bedste udflugt løber selvfølgelig over flere dage.

I GIVSKUD ZOO kan større gruppe sove på tre forskellige måder:

- i safaritelt tæt på en savanne

- helt primitivt i ulvenes anlæg

- på komfortabelt familieværelse med eget badeværelse på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

 

Se mere og bestil overnatning til hele familien eller foreningen

Centralt beliggende i Jylland

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger få kilometer fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Det er i region Syddanmark, men tæt på regionerne Midtjylland og Østjylland.
I bil er er der kun

- 20 min. til Vejle

- 20 min. til Billund med LEGOLAND® - LEGO House - Lalandia og Billund lufthavn

- 10 min. til Kongernes Jelling 

- 30 min. til Herning og Horsens

- 40 min. til Fredericia og Kolding

Find vej
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Løveparkvej 3, Givskud
DK-7323 Give

 

Kontakt
Tel. +45 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.