Åbent i dag: 09.30-19

Konfirmation

En af de største fester giver særligt mening at holde i GIVSKUD ZOO. Vores selskabslokaler giver en særlig oplevelse, da dyrene er nærværende over det hele. Konfirmanden får god mad, som han eller hun selv kan lide, og med stolthed vil byde sine gæster. Dertil er der masser af gode oplevelser for alle gæsterne i parken i form af dyrene, dinosaurparken, safariruterne, legepladser, aktivitetslejre samt legepladserne. 

 

Når I holder konfirmation i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL følger der altid en lille gave med til konfirmanden.

Konfirmationsfesten

Konfirmationsfesten indeholder:

- Velkomstdrink med en snack

- En forret

- Hovedretsbuffet

- Dessertbuffet

- En gave

 

Menuen er skabt efter de unges smag.

Nemt og bekvemt

De unge mennesker har kun en konfirmation. Som forældre og pårørende ønsker vi at skabe en fest, som alle kan huske. Hos os kan I være sammen med festens midtpunkt og alle gæsterne, da vi sørger for langt det meste bl.a. den gode middag og de ønskede drikkevarer, opdækning af bordene, blomster, servering og oprydning. I skal kun selv tænke på pynt til bordet og lokalet, hvis I ønsker det. Så er det nemt at nyde dagen.

Tilkøb til menuen

Drikkevarer skal tilkøbes. Det er muligt at udvide menuen med flere retter og mere tilbehør.

Dertil sluttes en fest jo bedst af med god natmad.

Spændende lokaler til den unges konfirmationsfest

I GIVSKUD ZOO kan jeres konfirmand og gæsterne få kik ind i kæmpeoddernes bassin, da det ene festlokale, Oddersalen, ligger i deres anlæg. I kan også vælge mellem tre andre attraktive lokaler, hvor dyrene er synlige enten på vægdekorationen, i pynt eller i en udstoppet løve, så I kan se, hvor stor den er. Selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er i en form, så jeres gæster får en ekstra oplevelse med.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.