lukket

Konfirmation

En af de største fester giver særligt mening at holde i GIVSKUD ZOO. Vores selskabslokaler giver en særlig oplevelse, da dyrene er nærværende over det hele. Konfirmanden få god mad, som han eller hun selv kan lide, og med stolthed vil byde sine gæster. Dertil er der masser af gode oplevelser for alle gæsterne i parken i form af dyrene, dinosaurparken, safariruterne, legepladser, aktivitetslejre samt legepladserne. 

 

Når I holder konfirmation i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL følger der altid en lille gave med til konfirmanden.

Konfirmation i GISKUD ZOO eller GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Konfirmationsfesten

Konfirmationsfesten indeholder:

- Velkomstdrink med en snack

- En forret

- Hovedretsbuffet

- Dessertbuffet

- En gave

 

Menuen er skabt efter de unges smag.

Tilkøb til menuen

Drikkevarer skal tilkøbes. Det er muligt at udvide menuen med flere retter og mere tilbehør.

Dertil sluttes en fest jo bedst af med god natmad.

Tilkøb til oplevelserne

Entrébillet pr. gæst skal tilkøbes, hvis I ønsker indgang i parken.


Der er også mulighed for at arrangere en dyst mellem gæsterne, komme med bag kulisserne og få en helt særlig oplevelse eller f.eks. tage på en fælles safaritur i bus

Spændende lokaler til den unges konfirmationsfest

I GIVSKUD ZOO kan jeres konfirmand og gæsterne få kik ind i kæmpeoddernes bassin, da det ene festlokale, Oddersalen, ligger i deres anlæg. I kan også vælge mellem tre andre attraktive lokaler, hvor dyrene er synlige enten på vægdekorationen, i pynt eller i en udstoppet løve, så I kan se, hvor stor den er. Selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO og på GISKUD ZOO - HOSTEL er i en form, så jeres gæster får en ekstra oplevelse med.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.