Åbent i dag: 09.30-19

Barnedåb

En barnedåb med dåbsfest i GIVSKUD ZOO er det helt oplagte valg. Her finder I attraktive selskabslokaler, god mad og mange menu muligheder, masser af gode oplevelser i zoo, flere legepladser samt mulighed for særture bag kulisserne eller andre særlige aktiviteter kun for jer.

En barnedåbsfest har typisk mange små gæster, og når arrangementet holdes i GIVSKUD ZOO, er der tænkt på også at give dem den bedste dag.

 

Bestil eller forespørg på jeres dåbsfest

Attraktive lokaler til dåbsfest i zoomiljø

I forbindelse med en dåbsfest i GIVSKUD ZOO er I ikke i tvivl om, hvor I er. Lokalerne er hyggelige og dyrene er en del af oplevelsen enten på vægge eller som levende eller udstoppede dyr. Med et lokale i GIVSKUD ZOO er der også flere puslemuligheder til festens hovedperson og andre små festdeltagere.

Spændende mad til dåbsfesten

Der er mange muligheder for at skabe en dåbsfest, som få glemmer. I kan byde på en lækker brunch, hvis festen skal ligge tideligt på dagen, måske en børnevenlig buffet eller en mere klassisk 3-retters menu. Det hele er muligt.

Zoo, safari og dinosaurpark som en del af dåbsfesten

I kan byde jeres dåbsgæster på en god oplevelse ved at give dem adgang i GIVSKUD ZOO for at hygge sig med alle oplevelserne. Både zoo, safari, dinosaurpark, fire udstillinger, aktivitetslejrene og legepladserne er til gængelige. Det er bare at give los.

Oplev dyrene i stalde eller nap en dyst

I GIVSKUD ZOO har I mulighed for at give jeres dåbsgæster en oplevelse, de ikke kan få andre steder f.eks. at give et næsehorn et æble i sin stald inden åbningstid. I kan også krydre jeres dåbsfest med en mulighed for at røre og spørge om skind og kranier fra dyr.

Roligt Babycare Center

Lige nær den store legeplads samt selskabslokalerne Oddersalen, Zebrasalen og Skovsalen ligger GIVSKUD ZOOs nyere Babycare Center. Her finder I ro til amning, flere puslepladser samt mulighed for at varme babymad. I kan dog også få varmet mad på de fleste spisesteder og ishuse og I har mulighed for at kunne pusle i hele parken på toiletterne.

I GIVSKUD ZOO med små børn

GIVSKUD ZOO er en god ramme om en dag med de helt små.

Fra en særlig legeplads kun til dem, til søde geder som de elsker at nusse med og andre mindre dyr, hvor de kommer helt ind i anlægget, til de vilde dyr, som også fascinerer de mindste i flokken.

Rabat på overnatning ved dåbsfesten

Skal I være godt udhvilet før eller efter jeres dåbsfest, kan I og jeres gæster få 20% rabat på værelsespriserne på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

I sover på hyggelige familieværelser med eget badeværelse og plads til op til fem personer på værelserne.

 

Lækker morgenbuffet kan tilkøbes på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.