Åbent i dag: 10-18

Sov på hostel

For større familiegrupper, foreninger, klubber, venner og grupper i øvrigt er GIVSKUD ZOO - HOSTEL et meget oplagt valg.

 

Få kontakt om overnatning for grupper på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Gode værelser

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er indrettet med 26 værelser med eget bad og plads til 4-5 personer. Der er også to soveværelse hver med plads ti lotte personer og med bad på gangen. Der er derfor alle muligheder for at grupper kan hygge sig sammen i godt samvær.

Gode faciliteter

GIVSKUD ZOO - HOSTEL har flere gode spille- og lege samt hyggerum, stort fælles køkken og gode udendørs faciliteter med grill og legeplads. Hostel ligger lige op en fodboldbane og kunstgræsbane, som må anvendes af gæster.

Fri adgang i zoo - også for grupper

Når I bor på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og køber en dagsbillet pr. person - til zoo, har I fri adgang i GIVSKUD ZOO i parkens åbningstid - i al den tid, hvor I bor på hostel.

 

Det gør det derfor muligt både at opleve hele parken og være sammen som gruppe, da der er flere dage til rådighed - vel og mærke for samme pris som for en dag. Billetter købt online byttes i hostels reception til fleredagsbilletter, når I ankommer.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.