Åbent i dag: 09.30-19

Særligt for funktionsnedsatte

GIVSKUD ZOO har fået tildelt alle mærkerne i tilgængelighedsordningen godadgang.dk.

Rundt i parken

Turen rundt i parken veksler mellem tre kørestrækninger og tre gå-områder med tilhørende parkeringspladser. På sidstnævnte kan I stige ud og gå rundt for at se på de dyr, der ikke går frit på savannerne, men er i deres egne anlæg. De tre kørestrækninger kan opleves i eget køretøj eller i parkens safaribus (se nedenfor).

 

Gangstier

Gangstierne i GIVSKUD ZOO er grusbelagte, og kørestolsbrugere kan benytte dem. Dog skal I være forberedt på, at der nogle steder er små stigninger på ruten.

 

Kørestol

I parken har vi flere kørestole til udlån. Vil I låne en kørestol under besøget, er det en god idé at bestille på forhånd. Skriv til billetsalg@givskudzoo.dk og oplys navn og dato for besøg. 

Ledsagekort

I GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har gæster med ledsagekort mulighed for at tage én ledsager med gratis ind i parken ved fremvisning af ledsagekortet. Dette gælder også på ture bag kulisserne som for eksempel Godmorgen Zoo eller årskortture. Det gælder dog ikke overnatning, og der er ikke særskilte priser for gæster med fysiske og psykiske handicap. 

 

Skifteleje

Det er muligt at benytte skifteleje til større børn og voksne under besøg i parken. Skifteleje er placeret på handicaptoilettet i Babycare Center bag Vaffelhuset på P3. I rummet forefindes også en manuel lift. 

Toiletforhold

Der forefindes handicaptoiletter ved siden af First Stop ved området P1, over for Safari Shop ved området P3 og i Jakobs Spisehus ved P3. Derudover er der et handicaptoilet med god plads, skifteleje til voksne og større børn samt en manuel lift i Babycare Center ved området P3. 


Begrænsninger i safaribussen

I bussen fortæller chaufføren om dyrene undervejs, og via teleslyngen er der mulighed for at følge med. Safaribussen er ikke en liftbus og kan derfor kun medtage kørestolsbrugere, der kan komme ind i bussen ved egen eller ledsagers hjælp. Derfor anbefaler vi, at kørestolsbrugere tager safariruten i eget køretøj. Læs mere om adgangsforholdene i GIVSKUD ZOO på godadgang.dk.

 

 

 

Legeredskaber

Ved legepladsområdet på P3 er der opstillet flere inkluderende legeredskaber. 
Opstillingen af legeredskaberne er sket med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Vanførefonden og Bevica Fonden.

Der er opstillet to kørestolsgynger, hvor kørestolsbrugere kan køre hele stolen op på gyngen og låse den, så det er muligt at få en gyngetur. Der er også trampoliner, en karrusel og tipikarruseller, som kan benyttes af gæster med bevægelsesudfordringer.

Kom op og flyve i gyngen
Hop med i trampolinen
Giv fuld gas i karrusellen
Få sus i maven i karrusellen
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.