Åbent i dag: 10-18

Fest og selskaber

En fest eller et selskab er en stor begivenhed i vores liv. Den skal holdes i hyggelige og festlige rammer, med vished om at alt det praktiske er i orden, og at maden bare smager godt. Lige præcis det kan du forvente i GIVSKUD ZOO, når du skal holde fest, selskab, fødselsdag, jubilæum eller måske fætter- og kusinefest. Du og dine gæster får endda rabat overnatning på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Fest, fødselsdag eller jubilæum i spændende selskabslokaler

I GIVSKUD ZOO og på GISKUD ZOO - HOSTEL venter lige præcis de særlige selskabslokaler, som I forventer. Her er dyrene tydelige. Enten som dekoration på væggene, i form af pynt, udstoppede dyr og endda levende dyr, da et festlokale ligger i kæmpeoddernes anlæg. Byd på en festlig anledning i GIVSKUD ZOO og byd gæsterne på en rigtig god oplevelse.

Buffetter eller menuer med flere retter

I GIVSKUD ZOO kan I få mange forskellige løsninger i menuer. Vælg mellem to buffeter, sammensæt selv 1-5 retters menu eller vælg en brunch. GIVSKUD ZOO har færdige forslag, men vi ønsker selvfølgelig at sikrer jer den fest, som I kunne tænke jer. Den gælder også for jeres festmad.

Det ekstra særlige

I kan rigtigt meget, når I vælger GIVSKUD ZOO. Måske en velkomstdrink tæt ved at af dyrene inden festen. Måske skal forretten nydes stående i en stald eller siddende tæt på dyr, som er i deres anlæg. I kan sagtens tænke vilde tanker, så prøver vi at opfylde det, så godt som det kan lade sig gøre.

Overrask gæsterne med en særoplevelse

En fest i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan være med eller uden besøg i GIVSKUD ZOO, og kan holdes både i og uden for parkens åbningstid. Til gengæld er det muligt hele året at tilkøbe en særoplevelse, enten hos dyrene med besøg i stalde eller rundt om i parken bl.a. TIP en 13èr, tag en guidet safaritur på savannerne i safaribus eller nap en Zoo Challenge. Der er mange spændende muligheder.

Fest og selskab med besøg i zoo

Kan I holde fest, selskab, jubilæum eller fødselsdag i parkens åbningstid, er det jo nærliggende at inkludere parkens oplevelser. På den måde kan I give jeres festdeltagere besøg hos zoo-dyrene til fods, kørsel udover savannerne, møde med de over 50 dinosaurer i naturlig størrelse samt mulighed for at benytte legepladser og aktivitetslejrene. 

Billig og hyggelig overnatning efter festen

Festen bliver bedst, hvis ingen skal køre hjem bagefter. Derfor kan både  I og jeres gæster få 20% rabat på værelsespriserne på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, når I holder fest, selskab eller jubilæum enten på hostel eller i zoo. I sover på værelser med eget badeværelse og plads til op til 6 maks. personer på værelserne.

 

Lækker morgenbuffet kan tilkøbes på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.