Åbent i dag: 09.30-19

Selskabslokale

Søger I efter selskabslokale til jeres fest, barnedåb, fødselsdag, jubilæum, personale- eller firmafest, julefrokost eller noget helt tredje, er I på rette vej. GIVSKUD ZOO har festlokaler til alle livets, foreningens og firmaets fester. 

Det særlige ekstra i lokalerne og hos dyrene

Fordele ved at vælge et selskabslokale i GIVSKUD ZOO er at dyrere skaber stemning i og udenfor lokalet. Jeres gæster får en særlig oplevelse med sig hjem. I kan vælge at holde fest med eller uden besøg i zoo og endda med en ekstra begivenhed, hvor I får en særlig oplevelse med f.eks. med besøg stalden.

Selskabslokaler der kan bruges hele året rundt

Fester og begivenheder kan holdes i GIVSKUD ZOO året rundt, både i og udenfor sæsonen. Er parken lukket kan den ikke benyttes på egen hånd, men så kan I byde jeres gæster på særlige aktiviteter kun for jer. 

Vi står for det meste

Glæd jer til jeres fest hos os. Vi klarer den gode mad og drikkevarerne, dækker bordene, sørger for blomster, serverer og klarer oprydningen bagefter. I skal kun tænke på bordkort og den særlige pynt i lokalet eller på bordet, hvis vil I anvende det.

 

 

Bestil selskabslokale 

Skovsalen

Det største selskabslokale i GIVSKUD ZOO er Skovsalen. Her er plads til 120 personer i en normal opdækning. Her er mange opdækninger mulige. Der er mange gratis parkeringspladser lige foran lokalet, som er udenfor GIVSKUD ZOO. I kan gå i parken igennem restaurant Jacobs Spisehus, som ligger foran Skovsalen.

Zebrasalen

Zabrasalen ligger nær Skovsalen og har derfor også mange gratis p-pladser foran spisestedet. I Zebrasalen kan der være plads til et middelstort selskab. Hvis det passer på dagen befinder en af vores udstoppede løver sig i lokalet, så jeres gæster kan komme helt tæt på en hanløve. Udsigt til en løve under - før og efter retterne - er noget særligt. 

Oddersalen

Oddersalen ligger i kæmpeoddernes anlæg og der er direkte kik fra lokalet og ind i en af dyrenes bassiner. Det er garanti for ekstra underholdning, når dyrene bevæger sig forbi og kikker ind til jer.

Der kan dækkes op til et middelstart selskab og der er parkering på P3 i parken.

 

Der skal påregnes ekstra omkostninger i forbindelse med brug af Oddersalen.

Gorillasalen

Gorillasalen ligger på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, så her er I tæt på senge også, hvis I ønsker det. Gorillasalen kan forøges og formidneskes i størrelsen, så her er mange typer selskabeligheder og arrangementer mulige. I kan benytte zoo og komme på særarrangementer nøjagtigt som i lokalerne i zoo. Det er også samme kokketeam som tilbereder jeres mad. 

Spar på overnatning i forbindelse med fester

Holder i fest, selskab, arrangement eller event i enten Skovsalen, Løvezonen, Zebrasalen, Oddersalen, Gorillasalen eller Girafsalen kan I og jeres gæster få 20% rabat på værelsespriserne. På den måde kan alle lade sig rive med og holde en særlig god fest uden at skulle køre hjem.

 

Lækker morgenbuffet kan tilkøbes på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Mad til fester og gæster

Lækre buffeter

GIVSKUD ZOOs kokketeam har kreeret flere lækre og populære buffetter, herunder en som er særlig god, hvis selskabet har børn med.

I buffeterne møder I nogle af de gourmetkompetencer, som vores kokke har sig ind i deres job hos os. Glæd jer.

Skønne 1-5 retters menuer

Den klassiske menu med 1-5 retter får du selvfølgelig også i GIVSKUD ZOO. Dog har vores kokketeam givet deres helt egen tvist, så I får glade og mætte gæster til jeres fest eller begivenhed. I sammensætter selv menuer ud fra en række muligheder.

Lækker brunch til de formiddagsfriske

En større brunch med kaffe, te og juicer er også på menukortet i GIVSKUD ZOO.

Spis økologisk i selskabslokalerne

Alt festmad der serveres i selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL har bronzemærke i økologi. Det sikrer, at 30-60% af de indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Din festmad i selskabslokalerne indeholder derfor en stor andel af økologiske råvarer og ingredienser.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder.

Konfirmation med oplevelser

Skal den unge træde ind i de voksnes rækker på en helt særlig måde, hjælper vi gerne. I GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL finder I spændende lokaler, god mad tillpasset de unges smag og masser af aktiviteter for store og små. Og så en gave til jeres konfirmand.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.