Åbent i dag: 10-17

Virksomheds- og personaletur

Arranger en tur for virksomhedens ansatte eller personale i GIVSKUD ZOO. Her er gode muligheder for at give medarbejdere, kolleger, kunder samt interessenter en god oplvelse sammen.

Er I en større gruppe, er det muligt at have Zootelt for jer selv. Det kan fungere som en base for jer på dagen, hvor I kan samles i løbet af dagen.

Jeres dag kan blive inklusiv både overnatning og særlige arrangementer i zoo.
Inden for bespisning er der mange muligheder. Grillpakker, som I selv griller, spisning i et af vores lokaler eller i Zootelt eller igennem spisekuponer, så familierne selv kan spise i parken i de forskellige spisesteder i løbet af dagen.  

 

Bestil en virksomheds- eller personaletur

Mange oplevelser i GIVSKUD ZOO

Glæd jer til jeres gruppeudflugt i GIVSKUD ZOO. Her kan I følges rundt eller tage rundt i små gruppe for at gå til dyrene i zoo, køre på safari blandt fritgående dyr og blandt løver samt stå ansigt til ansigt med over 50 dinosaurer i normal størrelse. I må heller ikke glemme besøget i de fire særudstillinger eller at give børnene god tid på de mange legepladser og i aktivitetslejerne.

Kom bag kulisserne eller dyst med hinanden rundt i parken

Som større gruppe kan vi give jer helt unikke oplevelser. Det kunne  bl.a. være en safaritur udover savannerne med en guide i jeres egen bus eller en tur rundt for at vække dyr om morgenen inden åbningstid. Her er flere sjove arrangementer, som kan krydre jeres dag.

Spis i parkens spisesteder

Ønsker I som virksomhed, forening, klub eller lignende at betale jeres deltageres mad, men at de skal kunne spise, når de selv vil, kan I købe værdikuponer. I aftaler beløbet nærmere med Billetsalg og de bestilles sammen med jeres billetkøb. 

Fællesspisning i stemningsfyldt lokale

GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL har flere spændende lokaler, hvor I kan samle deltagerne, når I er en større gruppe. I kan bl.a. vælge mellem to buffeter, selv sammensætte to eller tre retter eller måske vælge en lækker brunch.

Grill selv mad til hele gruppen

Forkæl jeres deltagere med skøn grillet mad og nyd det udendørs eller overdækket. I finder griller på P2 - lige ved siden af søen og legepladserne. I GIVSKUD ZOO kan I bestille en god grill-selv menu, som vi kan have klar til jer i løbet af jeres dag, når det passer, efter nærmere aftale.

Sov godt på udflugten

Nogle firma- og personaleture strækker sig over flere dage. Det kan den også i GIVSKUD ZOO. I har mulighed for at sove på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der har 26 hyggelige familieværelser med eget bad samt to større fælles soverum med fællesbad. I kan også sove som i Afrika i safaritelte i Boma-lejren helt tæt op af savannen med bl.a. gnuer. Den sidste mulighed er at sove helt primitivt i ulvenes anlæg i egen sovepose direkte på verandaen. I alle tilfælde vil I vågne op til ulvehyl, når de prøver at overdøve kirkeklokkerne om morgenen. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.