Åbent i dag: 09.30-19

Grill-selv menu

Er I min. 10 personer kan I bestille en grill-selv menu eller en grillpakke i GIVSKUD ZOO. Så slipper I selv for at købe ind, bringe med det og holde det koldt i parken. I kan grille jeres mad på de griller, som står på P2 ved legepladsen. Grill-selv menu skal dog bestilles i god tid før jeres ankomstdag i GIVSKUD ZOO.

 

Grill-selv menu tilbydes kun i GIVSKUD ZOOs åbningstid.

I kan også bestille at GIVSKUD ZOO griller menuen for jeres gruppe. Det skal blot bookes/aftales i forbindelse med bestilling af maden.

 

Pris pr. person for Grill-selv menu

DKK 185,-

Børn 3-11 år: DKK 119,-

Børn 0-2 år år: Gratis

 

Ekskl. entré til GIVSKUD ZOO. Min. 10 kuverter.

 

Hent et menukort, der kan printesBestil Grill-selv menu i GIVSKUD ZOO

 

Kæmp i sjove dyster

Skab ekstra sammenhold via udfordringer nær dyrene. Vælg at udfordre hinanden for eksempel med en "Zoo Challenge", der er blandede opgaver rundt i parken. Her er noget for alle i gruppen.

Særlige safariture

Medbringer I jeres egen bus kan I få en guide med ombord, der fortæller om dyrene og livet på savannerne. I kan også tage med på en guidet tur med en af vores safaribusser.

Giv et næsehorn et æble eller kom tæt på andre dyr

Når I er en gruppe, kan I "komme bag kulisserne" eller på gåtur med guide rundt i parken - kun jeres gruppe sammen. I kan også møde dyrere helt tæt på igennem skind og kranier igennem ""Rør og Spørg", hvor en guide viser skind og kranier og fortæller om dyret. Endeligt er et traditionelt foredrag måske lige noget, som passer jer.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.