lukket

Aktiviteter for grupper

Gør gruppens besøg til en helt unik oplevelse med spændende aktiviteter sammen en guide i parken eller på egen hånd efter instruktion. Her er mange spændende muligheder for f.eks. at ryste gruppen sammen eller opleve sammen. GIVSKUD ZOO tilbyder gruppearrangementer året rundt. I GIVSKUD ZOOs sæson er alle særaktiviteter mulige. Uden for sæsonen, når parken er lukket, er det ikke muligt at gå rundt på egen hånd før eller efter særaktiviteter, men parken kan opleves sammen med en guide. 

Hyggedag, teambuilding eller anden gruppeudflugt

GIVSKUD ZOO har rammerne til alle de sammenkomster og udflugter, som I skal arrangere. Vi står naturligvis klar til at hjælpe jer med at tilrettelægge en uforglemmelig dag her hos os.

Der er mange arrangementer i weekenderne i åbningssæsonen, så book derfor nu og gerne i god tid.

 

 

Bestil eller forhør om aktiviteter for grupper i GIVSKUD ZOO

 


Har I særønsker eller spørgsmål kan bookingafdelingen kontaktes på telefon +45 76 71 02 57 på hverdage mellem kl. 9.30 og 12.30, i sommerferien dog mellem kl. 10.00 og 12.00.

De særlige oplevelser for grupper 

Tæt på dyr

Den største oplevelse er at komme helt tæt på dyrene. Her er en tur "bag kulisserne" med besøg i stalden eller gåtur med guide rundt i parken, bare arrangeret for jer, helt oplagt. I kan også komme tæt på dyrere ved at røre skind og kranier på "Rør og Spørg", hvor en guide viser dem og fortæller om dyret. 

Quiz jer gennem GIVSKUD ZOO

En quiz og gode spørgsmål, der skal findes svar på undervejs rundt i parken er altid et hit. Vælg en "Vind eller forsvind", hvor der skal ske noget eller i et "O-løb".  Så er alle mand beskæftiget.

Safari i egen bus

Medbringer I jeres egen bus kan I få en guide med ombord, der fortæller om dyrene og livet på savannerne. I kan også tage med på en guidet tur med en af vores safaribusser. Med begge sikrer jer gode informationer og hyggelige historierne om dyrene på savannerne.

Op på de høje nagler

Under dysterne i GIVSKUD ZOO går bølgerne højt. Giv hinanden kamp til stregen med en "Zoo Challenge", der sender jer på blandede opgaver rundt omkring i parken.

Foredrag for jer i eller uden for parken

I GIVSKUD ZOO har vi flere gode foredrag, som kunne give mening for jer f.eks. ulven i Danmark og dyr, der er størst, stærkest og farligst.

Aktiviteter målrettet forskellige gruppestørrelser

De forskellige aktiviteter er bedste egnet til følgende gruppestørrelser:

Op til 4 personer:  VIP-safari

Op til 5 personer:  Mød dit yndlingsdyr

Op til 50 personer: Safaribus, Safari - med guide i jeres egen bus, 13-rigtige, Guidet gåtur

Op til 70 personer: Zoo Challenge

Op til 120 personer: Rør og spørg, Foredrag i parken

Op til 150 personer: Bag kulisserne

Op til 200 personer: O-løb

Op til 250 personer: Quiz - vind eller forsvind

 

Ved aktiviteten Zoo-nørd afvikler I selv, så her er ingen krav til antal deltagere. Det samme gælder i forbindelse med foredrag hos jer selv, hvor I selv står for indbydelse af gæster til aktiviteten.

Spis på spisestederne på gruppeudflugten

GIVSKUD ZOO tilbyder en bred vifte af skønne spisemuligheder. Nyd f.eks. et kyllingespyd med salat og kartoffel på spisestedet Baobab. Her er alle retter med et strejf af baobabfrugten. I Jacobs Spisehus står menuen på klassisk dansk mad bl.a. frikadeller med kartoffelsalat og Safari Grill byder på traditionelle grillretter bl.a. burgere. 

 

Sov i eller nær zoo

Oplev den helt specielle stemning i GIVSKUD ZOO, når mørket falder på. Sov på savannen i den afrikanske Boma eller blandt ulve i en gammel nordamerikansk handelsstation i ulveanlægget. Hør dyrene pusle, ulvene svare byens kirkeklokker eller løverne brøle om morgenen.


Skal det være mere komfortabelt, skal GIVSKUD ZOO - HOSTEL, som ligger lige over for parken. Her finder I bl.a. 26 værelser med eget bad. En lækker morgenbuffet kan tilkøbes.

 

Se mere om overnatning for grupper i GIVSKUD ZOO og på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Spis egen medbragt mad eller parkens grillmenu

Alle er velkomne til at medbringe mad og drikkevarer. Rundt om i parken er der borde og bænke samt overdækkede spisepladser til fri afbenyttelse. Ved P2 er der desuden grill til fri afbenyttelse. Ved P3 kan I reservere både grill og spisepladser, undtaget i højsæsonen. 

Den nemmeste løsning for jer, er at bestille grill-selv menu igennem parken, og selv grille herlighederne.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.