Åbent i dag: 10-17

Bryllup

Familiebryllup, havebryllup eller et eventyrligt bryllup med et løvebrøl eller ulveyhyl i baggrunden.

Vielse mellem giraffer på savannen, foran løver i et overdækket område elle udendørs imens pingvinerne plasker rundt i bassinet. Lige præcis i GIVSKUD ZOO kan I skabe det bryllup, som I kunne tænke jer.

 

Traditionelt, med et tvist, helt  vildt eller bare et rigtigt godt bryllup

I GIVSKUD ZOO kan jeres bryllup blive klassisk og traditionelt efter alle kunstens regler. Måske er en bryllupsfest med et tvist af zoo, med særlige besøg bag kulisserne lige det rigtige for jer. Det kan også blive helt vildt med vielse blandt dyr på savannen eller nær dyr eller bare et rigtigt godt bryllup, præcis sådan som I finder det bedst.

 

Kontakt os og vi arrangerer jeres vigtigste fest sammen med jer.
Vi vil gøre alt for at jeres store dag bliver helt speciel.

 

Skriv og bliv kontaktet om jeres bryllup i GIVSKUD ZOO

 

 

Vielse mellem girafferne

En vielse på savannen kan gennemføres i en safaribus, så kan venner og familie være med. Skal det bare være jer to og præsten, er mulighederne lidt anderledes. Et bryllup på et lad eller på et andet åbent køretøj, så bliver det ikke mere intimt. Her I deler bare begiveheden med giraffer og zebraer.

 

Hyggelige bryllupslokaler med et touch af zoo

Alle GIVSKUD ZOOs og GIVSKUD ZOO - HOSTELs selskabslokaler passer godt til et bryllup. Det gælder både det lille og det store bryllup. Glæd jer til udsigt til dyr. Enten i vægdekorationer, i pynt eller som udstoppede eller levende dyr.

Lækker og meget velsmagende retter og buffeter

Mad og drikke betyder alt til en bryllupsfest. Det skal være en stor oplevelse være til et bryllup, og nydelse med god mad og drikke imellem de mange festindslag, taler, sange og underholdning, som brud - gom - familie og venner har med på dagen. Glæd jer til de menuer og buffeter, som kokketeamet i GIVSKUD ZOO har kreeret nu eller kan kreerer til jeres bryllupsfest.

Byd på særlige oplevelser kun for jer

Der ikke meget, der slår at besøge stalde og kikke lige i øjnene på en løve eller at klø et næsehorn bag ørerne. Selv i jeres fine bryllupstøj. I kan også løfte stemningen gennem en hurtig dyst i parken eller skabe lidt ro på gemytterne ved at tage en safaritur i en safaribus med en af parkens guider.

Sov godt efter bryllupet - endda med rabat på værelserne

Det bedste bryllup er det, hvor alle kan feste med, når der ikke venter en biltur hjem efter festen. Holder I brullypsfest i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL får både I og jeres gæster få 20% rabat på værelsespriserne på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Her sover I på hyggelige værelser med eget badeværelse og plads til op til fem personer. 

 

Lækker morgenbuffet kan tilkøbes på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Så kan I afslutte jeres med gæster på en rigtigt hyggelig måde.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.