Åbent i dag: 09.30-19

Dyr som krydderi

Et spændende krydderi ved opholdet på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er muligheden for gruppearrangementer i GIVSKUD ZOO, der ligger lige overfor.

 

 I forbindelse med ophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan der bookes særlige ture, hvor I kan komme bag kulisserne i zoo og helt tæt på dyrene.  

 

Udbyg opholdet med en tur bag kulisserne i dyrenes stalde

En guidet tur bag kulisserne i GIVSKUD ZOO er en mulighed for at opleve flere dyr helt tæt på, efter parkens almindelige åbningstid. Grupppen hentes på hostel og har en guide med hele vejen.

Tag den sjoveste dyst på viden om dyr

Det er altid en stor succes at udfordre hinanden. Dyst for eksempel med hinanden i flere opgaver i parken bl.a. at være bedst til at tælle geder og meget mere ved Zoo Challenge.

 

BEMÆRK: Arrangementer kan også bookes udenfor GIVSKUD ZOOs åbningssæson, det vil sige når parken egentlig er lukket for besøgende. Ved gruppearrangementer udenfor sæsonen skal gruppen følge guiden, og må ikke færdes på egen hånd i parken.

I GIVSKUD ZOOs almindelige åbningstid er der mulighed for adgang til GIVSKUD ZOO. 

Kombiner med en nat i zoo

Vælg at sove en nat i zoo før eller efter jeres komfortable nætter på GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

Her er to spændende muligheder.

Overnatning i vores afrikansk inspirerede teltlejr, i en Boma-lejr, hvor I sover i safaritelte tæt på savannerne.

Eller overnatning på verandaen eller i en træhytte midt i ulveanlægget, hvor I sover I egen sovepose og hyler i kor med ulveflokken, der bevæger sig rundt i anlægget.  

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.