lukket

7 timers fest

Festen med det hele inkluderet finder I også i GIVSKUD ZOO. Hold fest eller selskab både i eller uden for åbningssæsonen, og hold fest med eller uden besøg i GIVSKUD ZOO.
Det hele kan lade sig gøre.

Totalarrangement / aftensarrangement / 7 timers fest

Løsningen med All Inclusive i GIVSKUD ZOO indeholder

  • Velkomstdrink
  • En 3 retters middag, som du selv sammensætter i valgmulighederne
  • Husets vine ad libitum under middagen
  • Kaffe med sødt
  • 3 timers fri bar med øl, vand og vine efter middagen

Fra kun DKK 599,- pr. person

Min. 20 personer excl. entré i GIVSKUD ZOO.

 

Bestil eller høre mere om 7 timers festen

 

Jeres 3 rettes middag på totalarrangementet

Når I holder en 7 timers fest i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, kan I vælge mellem retterne i menuen, der er tilpasset årstiden. Det sikrer at jeres gæster får en spændende menu. 

 

Helt særlig selskabslokaler til festen

Selskabslokalerne i GIVSKUD ZOO og på GISKUD ZOO - HOSTEL er præget af dyrene fra zoo. Enten som dekoration på væggene, i form af pynt, udstoppede dyr og endda levende dyr, da et festlokale ligger i kæmpeoddernes anlæg. Byd derfor på en 7 timers fest i GIVSKUD ZOO eller på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og jeres gæsterne på helt særlig oplevelse.

Speciel aktivitet i zoo for jeres gæster

Fester I uden for parkens åbningsperiode eller en aften, hvor parken er lukket, kan I tilkøbe en speciel zoo-oplevelse, som en del af jeres fest. Det kunne f.eks. være besøg i staldene, et foredrag i jeres lokale f.eks. om løver eller ulve, eller en guidet gåtur. De er mange spændende muligheder.

Spar på den gode festovernatning

Lange fester er fester, som huskes. I kan skabe rammen for den længerevarende fest ved at overnatte tæt ved jeres festlokale. Der ligger GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og her får både I og jeres gæster 20% rabat på værelsesprisen. Værelserne er hyggelige familieværelser med et badeværelse, og kan rumme op til fem personer.

Fest om dagen med besøg i GIVSKUD ZOO

Holder I fest i GIVSKUD ZOOs åbningsperiode er det oplag at byde gæsterne på oplevelserne i parken. Her finder de både dyrene, som I går rundt til, og dyr, som kun kan besøges på hjul på safari. Dertil de over 50 dinosaurer i fuld størrelse, fire særudstillinger bl.a. Verdensmålsparken samt flere legepladser og aktivitetslejre. Det er en speciel mulighed at byde til en af livets fester, hvor mødet med en T-rex, løver og zebarer er en del af festen.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.