Åbent i dag: 10-18

Foredrag i parken

Hør, hvad der sker bag kulisserne, om dyrene og den daglige drift i GIVSKUD ZOO.


Der er meget at fortælle, for arbejdet i en moderne zoo handler om meget mere end pasning og præsentation af dyr. Det handler også om avlssamarbejde, naturbevarende projekter, bæredygtig energi, marketing, skoletjeneste og formidling.

I vælger selv emne, og har I specielle ønsker, gør vi hvad vi kan for at efterkomme det. Det kræver dog, at I henvender jer i god tid.

 

Forhør om eller bestil foredrag i GIVSKUD ZOO
 

 

Foredrag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Antal: 1-120 pers.

Varighed: 1 time

Hvornår: Året rundt

Pris: DKK 1.500,- pr. gruppe

 

Foredrag er et tilkøb til entré eller andet arrangement i parken, så et foredrag kan ikke købes uden af der også købes dagsbillet eller afholdes et andet arrangement. 

Eksempler på foredrag i GIVSKUD ZOO

Om ulven i Danmark

Den europæiske ulv er genindvandret til Danmark, hvilket der i 2012 kom beviser for. Igennem flere spor og dna-prøver er det også bevist at der er flere ulve bosat her i Danmark. Men hvordan er ulven reelt? Hvordan er den kommet hertil? Hvad er konsekvensen af at den er her? Er den overhovedet farlig for os mennesker? Hvad med kæledyrene? Alt det og meget mere er på programmet om ulven i Danmark.

 

Varighed: 2 x 45 minutters foredrag med indlagt pause og  efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål. 

Om de dyr, der er størst, stærkest og farligst

De er altid mest fascinerende, de blandt dyrene i verden, som er de største, stærkeste og farligste. Fortællingen følges op med masser af billeder, videoer og effekter fra nogle af dyrene. Det betyder bl.a. at I kan røre ved en ulvepels og se løvens skarpe tænder.

 

Foredraget er bedst velegnet til børn.

Varighed: 45 minutters foredrag, med 45 minutter til spørgsmål samt id til at røre ved effekterne.

Om GIVSKUD ZOO som en moderne zoo

GIVSKUD ZOO, som en moderne zoo, arbejder med tre indsatser: Formidling om dyr og natur, bevarelse af truede arter og forskning for at blive bedre til de to forudgående punkter. Dertil bruges mange arbejdstimer i GIVSKUD ZOO også på at sikre gæsterne de bedste oplevelser. Formidling, bevaring og forskning er det, som foredraget afdækker, inkl. avlsprogrammer og projekter. I ser ind i en proaktiv virksomhed, som arbejder i naturens tjeneste, og I præsenteres for de forskellige typer af ansatte og deres opgaver.

 

Varighed: 2 x 45 minutters foredrag med indlagt pause. Bagefter er der tid til at stille spørgsmål.

Kendisser og de gode gamle dage i GIVSKUD ZOO

Dette er historien om GIVSKUD ZOO gennem tiderne. Parken startede op i 1969, og bestod kun af tre anlæg med i alt 33 løver. På foredraget fortælles historien om næsehornet Brutalis, der var ret vild og derfor måtte rejse helt til Afrika. Om dengang, da Samson og hans familie flyttede fra København til Givskud, samt deres liv efterfølgende. Disse historier og mange flere er på programmet i foredraget, der belyser kendisserne og det gamle GIVSKUD ZOO inkl. det tidligere Løveparken.

 

Varighed: 2 x 45 minutters foredrag med pause og mulighed for at  stille spørgsmål bagefter.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges på åbningsdag i hele 2022 sæsonen.