Miniferie i Danmark for hele familien er skønne dage på  GIVSKUD ZOO - HOSTEL og i GIVSKUD ZOO

Miniferie i Danmark

Drømmer du om at tage på miniferie i det danske land? Enhver ferie, kort eller lang, kræver inspirerende oplevelser. GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er den oplagte attraktion, som byder på 3 oplevelser i én. Både zoo, safari og dinosaurpark. Samtidig kan du overnatte på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, som ligger lige overfor parken. Holder du miniferie i Danmark ved GIVSKUD ZOO, får du et væld af uforglemmelige oplevelser. Det er den oplagte mulighed, når du bare vil hygge en weekend eller i et par dage.

GIVSKUD ZOO - HOSTEL - gode faciliteter lige overfor parken

Booker du en miniferie hos GIVSKUD ZOO er det på  GIVSKUD ZOO - HOSTEL, hvor du kommer til at overnatte. Det er både billigt, komfortabelt og med gode faciliteter. Her finder du familieværelser med eget bad. En oplagt mulighed for familien med børn eller for det voksne par, der tager på weekendtur eller miniferie. HOSTEL er placeret lige overfor parken, og du vågner op til dyrenes lyde bl.a. løvebrøl og ulvehyl.

Bestil miniferie


Billige priser og 3 oplevelser i én

GIVSKUD ZOO byder ikke bare på én oplevelse. Med i billetten får du hele 3 oplevelser. I Zoo, som er en af Danmarks største, kan du udforske et væld af spændende dyr til fods. Alt fra elefanter og kameler til gorillaer, ulve, løver og antiloper. Skal det være endnu mere oplevelsesrigt? Så kan du også køre ind i safariparken i egen bil eller med safaribussen. Her får du mulighed for at opleve de forskellige savanner helt tæt på, og blandt andet køre ind i løvernes territorium, hvor de store katte krydser vejen lige foran dig.   

Dinosaurparken er også en del af oplevelsen. Her møder du mere end 50 dinosaurer i fuld størrelse. Det er faktisk Danmarks største park af slagsen. Miniferien kan også gå med andre attraktioner, da  GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger tæt på bl.a. Vejle, Billund, Herning, Horsens og Fredericia. Oplev blandt andet LEGOLAND, Lego House, Lalandia, Kongernes Jelling, Vejle by og mange andre spændende muligheder i nærheden. 

Køb billet til zoo


Vågn op til løvebrøl og sig go'morgen til dyrene

Det er en uforglemmelig oplevelse at overnatte tæt på dyrene. Fordele får du også flere af. Du kan f.eks. besøge parken alle dage i miniferien for kun 1 dagsbillet pr. person. Ligesom du også kan købe en Go'morgen zoo-billet, der giver dig adgang til at vække dyrene i staldene på en guidet tur sammen med en zooguide.

Tag på miniferie i Danmark hos GIVSKUD ZOO og GIVSKUD ZOO - HOSTEL, og få nogle oplevelsesrige dage sammen i familien.

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner