Åbent i dag: 10-18

Find undervisningsforløb

 

I GIVSKUD ZOO foregår undervisningen primært ude i parken. Tæt ved dyrene sættes alle sanser i spil, og eleverne får ny viden gennem praktisk arbejde, øvelser og engagerende undervisning med en tværfaglig tilgang. Undervisningen er udarbejdet så det opfylder fællesmål og er målrettet alle klassetrin.

 

Har I særlige behov, kan vi tilpasse undervisningstilbuddene, så de passer til jer og det, I arbejder med.
 

Undervisningsforløbene nedenfor kan inkluderer materialer, så I kan forberede jer inden besøget eller I kan arbejde videre derhjemme efter besøget.


Skoletjenesten er gratis, når entréen eller lejrskolen er betalt.

Det gælder såfremt at skoletjeneste har plads.

Husk at booke i god tid, da undervisning tæt ved dyrene er populær. 

 

Få kontakt omkring besøg i GIVSKUD ZOO med undervisning

 

Søg og find jeres undervisningforløb i GIVSKUD ZOO

  • Vælg alderstrin i søgefeltet for målgruppe og du får en visning af alle undervisningstilbud til din klasses aldersgruppe
  • Vælg fag i næste søgefelt og du ser de undervisningstilbud, der relaterer til det pågældende fag
  • Væg tid på året, så du kan se, hvilke forløb der gennemføres hvornår
  • I frisøgningsfeltet kan du taste det emne, der relaterer til det, som du er interesseret i. Det kan f.eks. være emner som ”Afrika” eller ”dinosaur”
  • Søger du på "kahoot" eller "undervisningsaktivitet", finder du aktiviteter I kan lave på egen hånd før eller efter besøget/undervisningen. 

 

Målgruppe
Fag
Tid på året
Søg i alle emner

Anatomi og sund livsstil

Se dissektionen af en hest, der senere skal fodres til løverne. Lær om de indre organer og bliv klogere på sammenhængen mellem livsstil og sundhed.

Biodiversitet og de 17 verdensmål - 3. og 4. klasse

Gennem leg og indsigt i trusler mod aben sulawesimakak og en jagt på små dyr i Givskud Zoo, får eleverne ny viden om biodiversitet.

Biodiversitet og de 17 verdensmål - 0.-2. klasse

Gennem leg og indsigt i trusler mod aben sulawesimakak og en jagt på små dyr i GIVSKUD ZOO - ZOOOTPIA får eleverne ny viden om biodiversitet.

Brillebjørnen fra tågeskoven

Få viden om hvorfor brillebjørnene spiller en vigtig rolle i tågeskoven og lær mere om deres liv i trækronerne.

De store dinosaurer

Få viden om hvordan dinosaurerne har levet og en forståelse for, at modellerne er lavet på baggrund af fossile fund og blot er et bud på, hvordan de kan have set ud.

Dissektion

I GIVSKUD ZOO fodres løverne med hestekød. Se en dissektion af en hest og få de indre organer mellem hænderne, inden hesten bliver fodret til løverne. 

En moderne zoo

Hør om driften af en moderne zoologisk have.

Evolutions-psykologi

Mød løver og gorillaer og få svære biologiske begreber som seksuel selektion ”ind under huden”.

 

Far, mor og børn i dyreverdenen

En dværgflodhesteunge ser aldrig sin far, mens en zebramangustunge altid er omgivet af en storfamilie. Lær om dyrenes levevis og familieforhold.

Gåtur

En gåtur er en mulighed for at opleve udvalgte dyr til fods sammen med en guide.

Hunden og ulven

Få indblik i familielivet hos en ulveflok og bliv klogere på, hvordan hunde ligner ulve. Gennem en simpel observationsøvelse får I indblik i hunde- og ulveadfærd.  

Hvad spiser dyrene?

Kan man se forskel på tænderne fra et rovdyr og tænderne fra en planteæder? Kom tæt på farlige rovdyr og prøv selv at fodre geder eller kameler.

Hvor høj er giraffen?

Hvor høj er giraffen, hvorfor har gorillaen en "tommetot" på fødderne og hvordan sniger løven sig gennem græsset, når den er på jagt? Leg med og lær om spændende dyr fra Afrika.

Kig ind i en hest

Løverne i GIVSKUD ZOO spiser hestekød. Lær om organernes funktioner, mens vi dissekerer en nyligt aflivet hest.

Kom tæt på næsehorn

Næsehornet ligner en dinosaur, men er i virkeligheden et moderne og specialiseret dyr. Kom helt tæt på disse fantastiske kæmper.

Kæmpeodderen og de 17 verdensmål - 5. og 6. klasse

I dette forløb får eleverne indblik i, hvordan vores brug af elektronik så som mobiltelefoner kan være med til at true den sydamerikanske kæmpeodder.

Lav foder til berberaberne

Lav mad til berberaberne og giv dem en udfordring!

Livet i gorillaflokken

Gorillaer er fascinerende dyr. Det er verdens største abe og en af vores nærmeste slægtninge. Hør om deres flokstuktur, levevis og om hvorfor de er truede i naturen.

Livet på de store græsstepper

Lær om økosystemerne "savanne" og "prærie" og mød nogle af de dyr, der lever på de store græsstepper.

Løven er en stor kat

Brug sanserne på jagt efter spor i løvernes område, bliv dus med begreber som territorium og camouflage og lær løven bedre at kende, når I står ansigt til ansigt med de store rovdy…

Løven og de 17 verdensmål - 7. og 8. klasse

Alle de steder, hvor der lever rovdyr, er der konflikter mellem rovdyr og mennesker. Dette forløb handler især om konflikten mellem løver og mennesker i Vestafrika, og hvad disse k…

Løven og livet på savannen

På jagt efter kradsemærker og knoglerester i løvernes anlæg får I viden om Afrikas største rovdyr og deres levevilkår på savannen. Mens løverne kigger intenst på jer i stalden, lær…

Otto er et næsehorn

Otto er et gult næsehorn med tre horn, men ligner et bredsnudet næsehorn fra Afrika. I GIVSKUD ZOO kan I lære de bredsnudede næsehorn at kende, når I kommer helt tæt på de tonstung…

Rør og spørg

Hvor skarpe er løvens klør, og hvor tung er en elefanttand? Find selv svarene og få ny viden om dyrene i GIVSKUD ZOO, når I undersøger spændende effekter fra eksotiske dyr. "Rør og…

Safari

Få en guide med på jeres egen bus og hør spændende fortællinger om dyrene.

Safaribus

Få en ekstra oplevelse med safaribussen og bliv klogere på dyrene i GIVSKUD ZOO.

Sådan holder dyrene varmen

Se dyrene i deres vinterpels og bliv klogere på, hvordan dyrene klarer sig, når kulden bider. Mærk forskel på flere typer af pels og se eksempler på, hvordan mennesket har lært af …

Trusler mod de vilde dyr

Kom tæt på truede dyrarter og få indblik i nogle af de interessekonflikter og problemstillinger, der er omkring dem.

Tykhuder i billedkunst

At opleve tykhuder som næsehorn helt tæt på, gør det muligt for eleverne at arbejde todimensionelt og tredimensionelt med dyrene på en ny og mere indsigtsfuld måde.

Verden på dinsaurernes tid

Gå i dinosaurernes fodspor i tidsperioderne trias, jura og kridt og bliv klogere på, hvordan dinosaurerne levede.

Videnskab i zoo

Dette forløb bringer jer tæt på næsehorn og løver, og det henvender sig til elever med Biologi A-niveau i gymnasiet. I får indsigt i, hvordan GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA arbejder videns…

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.