Åbent i dag: 09.30-19

Institutionskort

Med et institutionskort til GIVSKUD ZOO kan I besøge parken, lige så tit I vil. Kortet giver fri entré på alle hverdage i sæsonen. Døgninstitutioner kan også benytte kortet i weekender. Kortet virker kun i GIVSKUD ZOO. 

Pris for institutionskort

Prisen for institutionskortet beregnes ud fra antal ansatte samt antal brugere, som institutionen er normeret til. Det vil sige, at ALLE brugere og ansatte, som institutionen er normeret til, skal være påført kortet. Det er ikke tilstrækkeligt at påføre det antal brugere, som benytter institutionen lige nu, eller det antal personer, der besøger parken.

Pr. person:

Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-11 år: DKK 110,-

Voksne +12 år: DKK 210,-

Seniorer +65 år: DKK 180,-

 

For hver 20. betalende brugere, kommer der en gratis personale med.

Yderligere oplysninger

Kontakt Billetsalget i GIVSKUD ZOO på tlf.: +45 75 73 02 22.

 

Tilkøb undervisning, der forandrer

Underviserne i skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser helt tæt ved dyrene. Her får jeres elever/brugere en intens og særlig oplevelse via mødet med de vilde dyr. De får dermed et andet udbytte end, hvis de ser det på en skærm, da de kan se, røre, fornemme og lugte dyr. Undervisningen falder ind i fag som bl.a. natur og teknik, biologi, billedkunst, dansk og historie. I et ethvert undervisningsforløb sættes perspektivering af emnet i relation til omverdenen og et islæt af almen dannelse er en naturlighed.

 

Pris

1.600,- kr. pr. undervisningsforløb

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.