Åbent i dag: 10-17

Specialklasser

Specialklasser kan sagens få glæde af en tur i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Vi tilbyder aktiviteter, som er særligt velegnede til specialklasser, og I er også velkomne til at benytte de øvrige undervisningstilbud, som passer til elevernes læringsniveau.

 

God erfaring med specialklasser

De fleste børn er glade for dyr, så det er populært at få undervisning i GIVSKUD ZOO som specialklasse. Men der er vigtigt, at der er tilstrækkelig mange voksne med på turen, der kender børnene. Dett gælder især ved staldbesøg, fordi mange af dyrene kan være farlige, hvis ikke besøgsreglerne følges. De voksne er også vigtige i de situationer, hvor elever ønsker at trække sig fra undervisningen, da eleverne ikke må være alene i mange af de områder, som besøges. 

Undervisningsmuligheder for specialklasser

Tilbuddene til specialklasser, er alle lagt an på noget praktisk.
Hvis I skønner, at der er andre undervisningstilbud, som passer bedre til jer, er I også velkommen til at gøre brug af dem. 

 

Undervisningen foregår som regel i tidsrummet 9.00 til 15.00 afhængig af aktiviteten. Vi tilbyder undervisning både i og uden for åbningssæsonen.  

Betal kun for entrebilletten

Undervisningen er gratis, når først I har købt en entrébillet pr. person.

 

Entré for et dagsbesøg

Elever: DKK 110,- pr. person 

Lærere: DKK 210,- pr. person

 

Åbningssæson: Specialklasser skal kun betale entré for minimum 10 personer for at få gratis undervisning. Enhver blanding af elever  og lærer udløser den gratis undervisning.

 

Den lukkede sæson: Specialklasser, der får et langt forløb med skoletjenesten (op til 3,5 time inkl. pause), skal betale for min. 20 elever, selv om gruppen består at et mindre antal elever. Specialklasser kan også få et kortere undervisningsforløb (op til 1,5 time), hvis der betales entré for minimum 10 personer. 

 

Tilbuddet om gratis undervisning gælder såfremt at der er plads i skoletjenesten. 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.